tiistai 4. elokuuta 2015

Parisuhdeaikaa

Tänään pääsin koneelle ekaa kertaa neljään päivään! Ladattiin läppärille uusin käyttöjärjestelmä ja se asensikin itseään lauantai aamusta lähtien. Kieltämättä meinasi muutama harmaa hius tulla, epäilin nimittäin vahvasti, että läppäri on imenyt itseensä jonkun viiruksen, kun se surisi pimeänä eikä reagoinut mihinkään. Mutta nyt vihdoinkin saatiin kone auki ja pääsen blogin pariin, (jeee) !

Tulin nyt kertomaan meidän lauantain puuhista. Jerellä oli synttärit viime viikon tiistaina ja ihana anoppi otti tytöt lauantaina yö kyläilemään joten saatiin Jeren kanssa sitä kauan kaivattua kahdenkeskistä aikaa. (Kiitos vielä tästä anopille ♥ )
Meillä oli Jeren kanssa vaikka mitä hienoja suunnitelmia päivän ohjelmaksi, piti mm mennä Helsingissä sijaitsevaan Korkee nimiseen seikkailupuistoon kiipeilemään mutta se idea haudattiin, kun bussipysäkille päästiin. Seuraavaksi keksittiin lähteä elokuviin katsomaan Ted2 mutta tämäkin idea kuopattiin bussi matkan aikana. 


Ei tehty siis mitään hurjaa tai jännittävää, vaan käytiin Kampin Johdossa syömässä, shoppailtiin Jerelle uusia juttuja, nautittiin toistemme seurasta Aussie baarissa juoden siiderit siinä samalla, juteltiin ihan hirveästi ja nähtiin myös erästä mun vanhaa luokkalaista Elisaa jonka olen nähnyt viimeksi 7 vuotta sitten. Illalla suunnattiin Kallioon Blockpartyille ja nähtiin siellä kavereitamme sekä tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin. Mahtava päivä saatiin siis viettää!


Henni ja Helmi pääsivät mummin mukana lauantaina nauttimaan erään sukulaisen hää juhlista, siellä tytöt olivatkin tanssineet ja syöneet kakkua. 
Sunnuntaina he olivat menneet aamusta poimimaan ja syömään iso tädin luokse viinimarjoja. Helmi oli kiusannut tädin Rapsu kissaa ja sai muutaman naarmun käteen.
Muutenkin mummi ja vaari olivat hemmotelleet tyttöjä lämpimällä sylillä, herkuilla ja askartelukirjoilla. Kivaa oli siis tytöilläkin ollut :)

2 kommenttia:

 1. Hyvää myöhäistä synttäriä Jerelle!

  Kiva, että saitte yhteistä aikaa viettää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen on kyllä aika harvinaista herkkua :D Välitän Jerelle onnittelut :) !

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...