maanantai 17. elokuuta 2015

Henni 1v

Meidän pieni rakas täytti tänään 1 vuoden♥
Hassua, että siitä tosiaan on päivälleen vuosi, kun saatiin pienenpieni tyttäremme syliimme rakastettavaksi. Oikeastaan tarkalleen vuosi sitten tähän kellon aikaan, Jere teki aamupalaa keittiössä ja minä pompin kengurunlailla tuskissani ympyrää Helmin huoneessa ja yritin laittaa pyykkiä kuivumaan. Henni syntyi muutama tunti tämän jälkeen 14:52

Hennin vuosi on sisältänyt paljon uuden oppimista, sitä on opittu kävelemään peräti 16 askeleen verran, enää askeleet eivat ole haparoivia vaan itsevarmoja, päättäväisiä.
Henni osaa sanoa äiti ja keinussa sanotaan "kii-kkaa", muita selviä sanoja ei vielä ole mutta suloisesti tuo pulputtaa jatkuvasti omalla kielellään. Henni osaa kiivetä liukumäen isot portaat itse ylös asti ja osaa myös kiivetä sohvalle istumaan, alas tulemista täytyy vielä treenata.
Käsiä Henni taputtaa aina, kun kuulee musiikkia tai, kun on omasta mielestään tehnyt jonkin asian hyvin, oli kyse sitten banaanin palan laittamisesta suuhun tai kävelemisestä keittiönpöydän ympäri. Taputtaminen on siis hurjan hauskaa. Kukkuu leikki on Hennin lemppari, kuin myös hippaleikit mutta piilosta ei tykätä leikkiä sitten ollenkaan, koska on kamalaa, kun äitiä ei löydykkään. Huippu hauskoja leikkejä ovat myös hiekan syöminen, kissan ruuan syöminen, keittiönpöydän jalan pureminen, kissan jalan pureminen, tästä voikin jo päätellä, että kaikki mahdollinen minkä saa vain suuhun laitettua on mukavaa.
Hennin vuosi on sisältänyt myös paljon iloa. Moni on varmasti huomannut, että meillä asustaa pieni naantalin aurinko täällä. Hennin mielestä on mahtavaa väännellä suutaan irvistykseen, koska kaikki alkavat nauraa silloin. Vuoteen on mahtunut myös kiukuttelua ja turhautumistakin. Henni on vieläkin hirveästi äidin perään ja mukaan pitäisi päästä vessa reissuille saakka. Henni viihtyisi mielellään sylissä vaikka koko päivän. Istahdat sohvalle niin huomaat pienet sormet paidan helmassasi ja varpaat kiipeämässä säärtäsi pitkin ylös päin. Istahdat lattialle niin huomaat pienen pepun pakittavan syliisi.
Henni on myös saanut kolme hammasta ja jokainen niistä olikin työn ja tuskan takana. Itkua ja parkua ei kyllä säästelty.


6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...