torstai 20. elokuuta 2015

Helmi 3v

Tänään Helminkin suuri päivä vihdoin koitti, nimittäin tuo meidän rakas täytti 3 vuotta!
Aamusta otin Helmin kainaloon ja laulettiin yhdessä paljon onneavaan laulu. Helmi oli sitä mieltä, että olisi pitänyt heti ryhtyä leipomis hommiin ja leipoa _iso_ kakku, jonka Helmi syö kokonaan itse.
Sovittiin, että kakut saa odottaa lauantaihin asti, kun silloin on synttärijuhlat ja kaveritkin pääsee syömään kakkua mutta tänään voidaan poikkeuksellisesti käydä jätskillä, suuren päivän kunniaksi.

Helmi tietää ja taitaa jo paljon kaikenlaista. Helmin suusta saa usein kuulla nokkelia lausahduksia, jotka saa kaikki nauramaan tai puolestaan punastelemaan.
Helmi on kovin omatahtoinen ja lujaluonteinen eikä tytön päätä pyörretä helposti. Vaatteet halutaan itse pukea päälle, eikä muiden apua kaivata ollenkaan, vaikka kengät joutuisikin eripäin tai paitoja olisi kolme päällekkäin. Helmi haluaa myös päättää mitä muut pukee päällensä. Hennillä pitäisi aina olla mekko päällä ja isille kerrotaan, että "nämä on hyvät housut" tai "nämä on hyvät kengät".
Helmi taitaa myös tihutöiden jalon taidon, milloin tyttö keksiikään piirtää seinään, laittaa kissan hännän täyteen pompuloita, salaa hakee pakkasesta jäätelöä tai tunkee pikku muumeja stereoiden sisälle.
Helmin lemppari leikkejä on piilonen tai kuten Helmi sanoo 'leikitään piilo paikkaa' , hiekkakakkujen rakentaminen ja hiekka mörön tekeminen, leegoista Helmi tykkää rakentaa linnoja ja niiskuneidin kanssa leikitään lääkäri leikkejä. Meillä laastarit vetelee viimeisiään, kun niiskuneiti on jatkuvasti koheltamassa.. Helmi myös laulaa ja tanssii joka paikassa, ollaan sitten suihkussa, pankissa tai ruokakaupassa niin peppu ja kädet keinuu. Tyttö rakastaa selvästi huomiota.
Lempiruokia on kaikki kana ja jauheliha ruuat. Kala ruokia Helmi ei suostu syömään ollenkaan, koska kalat on kavereita niin ei niitä voi syödä! (Monesti Helmi on itkua vääntänyt ruokapöydässä ja sanonut ettei varmasti syö kalaa. On jopa perunaa yrittänyt syöttää sille lohelle mikä on lautasella ollut.) Joten äiti ja isi huijaa, että kalaruoka onkin kanaruokaa niin kyllä uppoaa.


Helmi on utelias, pirtsakka, kaikesta innostuva pieni neiti. Äidin ja isin rakas

12 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...