perjantai 28. elokuuta 2015

It Works -Vartalokääre

Pääsin blogin kautta testailemaan tälläistä It Works vartalokäärettä, jonka tarkoitus on poistaa kehosta kuona-aineita ja sen myötä kiinteyttää sitä kohtaa minkä olet wräpännyt.
Olin aluksi skeptinen, tottakai. Onhan se uskomaton ja vähän älytönkin juttu, että 'kosteusvoide' saisi vatsamakkarat kiristymään, selluliitin häviämään ja ihon kimmoisuuden palaamaan.
Sisältäähän tämä toki kaikkia hyviä luonnontuotteita, jotka ollaan todistettu edistävän laihtumista sekä kiinteytymistä.
Mutta silti, voisiko jokin kauneuskääre pyyhkiä pois ne muutamat suklaalevyt ja ennen kaikkea raskaudesta jääneen roikkuvan nahan? Olen googlettanut ja instagramia selaillut, niin kyllä tämä wräppi on useille ihmisille saanut selviä ja jopa aivan huikeita muutoksia aikaan. Loppujen lopuksi itsekin olin jo innoissani laittamassa kääreitä vatsalle!Kuinka tätä wräppiä sitten käytetään?
Wräppiä voit käyttää lähes millä alueella tahansa, vatsalla, reisissä, selässä, käsissä, tai mikä alue nyt mahdollisesti kaipaakaan kiinteytystä. Kasvoille on kuitenkin puolestaan olemassa omanlaisensa wräpit.
Pese wräpättävän alueen iho kunnolla ja kuivaa se täysin kuivaksi. Tämän jälkeen asetat wräpin voide puolen ihoa vasten. Kannattaa vielä rullata wräpin päälle vaikka muovikelmua, jotta vaatteet pysyvät puhtaina sekä wräppi paikoillaan.
Wräpin vaikutusaika on vähintään 45 minuuttia. Hoidon aikana tulee juoda vettä vähintään 0.5l mutta body wrap vaikuttaa kuitenkin 72h, joten on tärkeää juoda vettä päivässä noin 2-3 litraa.
Wräpin ollessa iholla on vältettävä urheilua, saunomista ja muutenkin hikoilua, eikä hoidon aikana tulisi syödä mitään.

Mulla on ihan kiva vatsa.. silloin, kun seison. Seisoessa vatsanahka kiristyy eikä paidan alta löysää röllykkää edes huomaa. Mutta, kun istahdan niin nahka kerääntyy ikävästi housujen päälle, eikä se ole kovin imarteleva näky.

Itse tein 4 wräpin hoidon mutta tulokset eivät olleet läheskään niin hyviä mitä monilla muilla on, mutta kyllä niitä tuloksia joka tapauksessa tuli! Alavatsan löysä riippunahka kiinteytyi ja napakin löysi tiensä taas auringonvaloon. Vaikkei tämä hoito taikoja tehnyt (tai sitten olen vain sokea omalle peilikuvalle) niin kaikenkaikkiaan olen silti tyytyväinen tähän kokeiluun :)


Jos te haluatte kuulla lisää tästä vartalokääreestä tai tilata itsellenne tälläisen niin laittakaa rohkeasti viestiä Tarja Laurénille.
puh: 040-5522661
s-posti: tarja.lauren@outlook.com
nettisivut: https://tarjalauren.myitworks.com/fi/ 

Oletteko te kokeilleet tälläistä vartalokäärettä?

6 kommenttia:

 1. Voi hitsit, mäkin haluan testata tätä :D Tosin mä en kyllä usko tohon tippaakaan, mutta eipä siinä häviäkkään mitään jos koittaisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä puolestani olen kyllä yllättynyt koska tämä toimi jossain määrin! :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Munkin tietoisuuteen tää tuli vasta noin puoli vuotta sitten! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...