tiistai 12. huhtikuuta 2016

Söpöimmät ponnarit ikinä!

Monet ovat varmastikin jo kuulleet niistä ihanista For Minis and Mommies -mokkasiineista, jotka valmistetaan laadukkaasta nahasta ja vieläpä Suomalaisena käsityönä. Aika ajoin itsekin olen käynyt heidän sivuillaan kuolaamassa noita tossuja, mutta vielä toistaiseksi ne ovat jääneet vain haaveilun tasolle. Aion kyllä ehdottomasti hankkia vielä molemmille tytöille sellaiset mutta varmaan vasta lähempänä syksyä, ihan päiväkotia ajatellen. Kerran tässä Instagramia selatessani huomasin, että he valmistavat myös asusteita ja kävin vilkaisemassa sitten niitä. Jestas miten tykästyin ponnareihin joissa oli nahkainen rusetti, just niin söpöt kuin olla ja voi! Klikkasin samantien kolme kappaletta ostoskoriin ja hätäpäissäni maksoin ne ennenkuin edes ajattelin. Tosiaan onkohan ne tarkoitettuja vain lapsille? Ajattelin meinaan oikeasti itselleni näitä. Yritin kysellä muutamilta bloggaaja kavereiltakin, että mitä mieltä he ovat mutta vastaukset ovat olleet yhtä juuta ja jaata. Mutta jos nämä nyt sitten ovat lapsille niin siinähän ovat, mä tykästyin näihin hulluna! Tuo pieni rusetti piristää kivasti arkista (sotkuista) kotimamma-nutturaa tai sitten ihan vain perusponnaria. Näiden kaveriksi sopisi vielä sellainen suloinen hapsu-kaulakoru. Se onkin seuraavana ostoslistalla, hih.


Jatkoon vai ei jatkoon?

19 kommenttia:

  1. Jatkoon ehdottomasti, tosi kivoja. Just mukava pikku piristys normi luukkiin:) aivan sama onko ne lapsille tarkoitettu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis piristää ehdottomasti sitä tylsää normi lookkia! Ja jos on lapsille niin mä voin sitten olla se eka outo joka kulkee lastenrusetti päässä :D

      Poista
  2. Vau, ihania! Noita miekin voisin pitää!

    VastaaPoista
  3. Söpöjä ponnareita ja sopii kyllä mun mielestä aikuisellekkin, siis jos lasten ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin kiva että muutkin mieltää tämän myös aikuiselle :D

      Poista
  4. Tosi kivoja:) Minäkin vierailin ko. sivuilla pari päivää sitten ja suunnittelin tilaavani ensi syksynä tytöille kerhotossut nimenomaan tuolta. Samoin haaveissa olisi hankkia vanhemmalle tytölle sellainen ihana nahkahiuspanta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne tossut on mielettömän söpöjä! Valikoimaakin on runsaasti joten iskee valinnan vaikeus :D Ne hiuspannat oli myös tosi suloisia ♡

      Poista
  5. Noi on kyllä niin kivat. :) Eli ehdottomasti jatkoon.

    VastaaPoista
  6. Hahaa.. tulin näistä hyvälle tuulelle! Ehdottomasti jatkoon siis <3

    VastaaPoista
  7. Ihania<3 ku olin partioleirillä nii tein siellä moccasiinit :) tein ihan parissa tunnissa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...