sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kevään kivoin viikonloppu

Hih, mä oon ainakin aivan täysin samaa mieltä otsikon kanssa! Tosin lauantai aamulla, kun kello soi jo ennen seitsemää, pohdin kuinka typerä ihminen saa olla, kun vapaaehtoisesti nousee niin aikaisin ylös vaikka muu talo nukkuu onnellisesti räkä-poskella vielä monta tuntia. Mutta niin vaan se väsymys karisi ja mieli virkistyi, kun pääsin Helsinkiin, tapasin heti muutamia ihania blogi ystäviä, sain bloggaajapassin kaulukseeni roikkumaan ja pääsin messujen tunnelmaan.


Messukeskuksessa olikin täysi hulina päällä jo puoli yhdeltätoista, kun saavuin paikalle. Huomasin Gugguun osaston jo kaukaa ja yritinkin päästä sinne katselemaan pipoja, jotka olivat hankintalistalla mutta aivan turhaan. Mammat olivat innoissaan liikkeellä ja kyynärpäätaktiikkaa käytettiin häpeilemättä. Sanoinkin vitsillä kaverille, että ihme kun eivät kulmat kurtussa murisseet vielä päälle. Muilla osastoilla oli kyllä huomattavasti rauhallisempaa vaikka tungosta olikin. Muutamien merkkien osastoihin olin hieman pettynyt. Olisin toivonut Silverjunglelta enemmän vaatteita ja jos yleisesti ajatellaan niin ne vaatteet mitä siellä oli niin ne tuntuivat olevan enimmäkseen tyttö painotteisia. Toinen mikä harmitti niin Mellillä oli hieman hämärä ja suppean kokoinen osasto, vaikka itse vaatteet olivatkin syötävän suloisia.


Messutarjousten perässä en juossut vaikka kaikki ne karkinväriset pipot, hempeän pastilliset mekot ja monet kuosit ylipäänsä saivat aikaan ihastuneita huokailuja. Kovasti sain pinnistellä, jotta lompakko pysyi kiinni ja onnistuinkin aika hyvin siinä. Hirveästi ei tullut tällä kertaa siis osteltua, sillä tytöt eivät tarvitse erityisesti mitään. Muutamat jutut jäivät kuitenkin loppujen lopuksi kaivertamaan sen verran mieltä, kuten Papun polvipaikka housut ja Mellin ihanat inkkaripanda kuosiset mekot, että taidan tilata ne tytöille kesäksi ♡


Messuilla oli eilen niin kivaa, että päätimme vielä tänään lähteä katsastamaan messut lapsien kanssa. Ensi kerralla aion kyllä mennä mielummin perjantaina tai sunnuntaina messuilemaan, sillä ihmisiä oli huomattavasti vähemmän ja fiilis oli sen myötä paljon rauhallisempi. Palaan messuostoksiin erillisessä postauksessa lähiaikoina.Mitä te tykkäsitte messuista?

18 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihana päivä ja Hugokin tykkäsi kovasti hengailla sun kanssa.♡
  Kiitos mukavasta päivästä.♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on kyllä niin valloittavan ihana <3
   Kiitos itsellesi seurasta <3

   Poista
 2. Oli ihan mahtavat messut! Meilläkin oli todella kivaa. :)

  VastaaPoista
 3. Ja minä siis olin messuilla pe ja su. Sunnuntai oli huomattavasti rauhallisempi kuin pe, mutta silloin ei enää ollut tarjouksia jäljellä, toki joitakin. 😔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kun olisi tiennyt niin oltaisiin voitu treffata siellä. Ja mekin mentiin kyllä vaan leikkimään ja tutkimaan lasten kanssa paikkoja tänään, lauantaina sitten shoppailtiin :)

   Poista
 4. Oli kyllä hyvät messut. Viime vuonna missasin ne joten ei ollu kauheesti ennakkodotuksii. Ens vuonna uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Oli kiva treffata messuilla <3 Kivaa että päädyitte vielä lähtemään sinne lasten kanssa, sillä siellä oli kyllä niin paljon kivaa myös heille! Ihanaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava nähdä ♡ Sunnuntaina oli ihan harmaa ja sateinen sää niin päätettiin sitten lähteä vielä kiertää messut lasten kanssa ja kyllähän noi tykkäsi :)

   Poista
 6. EIKÄ! Me oltais voitu sopii pikatreffit messuilla :( Oltiin kans sunnuntaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Hitsi kun olisi tiennyt niin oltaisiin nähty :/

   Poista
  2. Niimpä :( Mut me voitais nyt aikuisten oikeesti tulla kesällä teille! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...