torstai 10. joulukuuta 2015

Ensimmäinen joulujuhla

Eilen oli Helmin ensimmäinen päiväkodin joulujuhla, se oli siinä mielessä merkittävä ja erityisen tärkeä tapahtuma, sillä tämä joulujuhla oli ensimmäinen myös meille vanhempina.
Koko iltapäivän täällä vallitsi hirveä tohina, kun millään ei Helmi olisi malttanut odottaa iltaa ja juhlien alkamista. Mekko piti saada päälle, hiukset laittaa kauniisti kiinni ja huulikiiltoakin haluttiin sipaista huuliin. Tanssiaskelia otettiin ympäri olohuonetta ja laulettiin samalla päiväkodissa opittuja lauluja. Selvästi oli jännitystä ilmassa. Juhlasaliin, kun päästiin tuli päiväkodin henkilökunta Helmiä vastaan ja saattoi omalle paikalleen eturiviin istumaan ja odottamaan omaa esiintymis vuoroaan. Välillä Helmi kuikuili olan yli ja heilutti äidille ja isille heipat. Helmi kyllä omaan tuttuun tapaansa hallitsee tuon esiintymistaidon. Tarkoittaen sitä, että kun lauletaan niin se tehdään kovaa ja korkealta niin, että takarivikin varmasti kuulee kuka siellä laulaa!
Henni ei malttanut pitää peppua penkissä, joten tanssittiin joululaulujen tahdissa penkkirivistön reunalla ja pidettiin siskolle peukut pystyssä. Hikeä valuen mutta hurjan onnellisena lähdettiin juhlien jälkeen kotiin nukkumaan, ihania tällaiset juhlat!15 kommenttia:

 1. <3 <3 ooi <3 <3 Kyllä pikkusten joulujuhlat on niin ihania <3

  VastaaPoista
 2. Oo <3 ekaa joulujuhlaa odotellessa :) Akuhan käy kerhoa toista vuotta mutta viimevuonna ei ollut joulujuhlaa vanhemmille, nyt ensi viikolla on ja ne on siis ensimmäiset laatuaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania nämä juhlat kyllä on, jotenkin sitä on itsekin lähes yhtä innoissaan kuin lapsikin :D Mukavaa että teilläkin on sitten tiedossa ensimmäiset joulujuhlat,kirjoitahan juhlatunnelmia niistä sitten! <3

   Poista
 3. Oih - mä en kestä miten hellyyttäviä tällaiset juhlat on <3 Ja lapset ovat niin ylpeitä kun pääsee esittämään paikkoja, musiikkikappaleita ja ystäviään vanhemmilleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Otettiin videoita esityksistä ja niistäkin nökee Helmin jännityksen mutta samaa aikaan mahdottoman onnellisuuden <3 Tuli kyllä oikein jouluinen fiilis noista juhlista, jos ei aiemmin niin ainakin nyt on viimeistään joulu vaihde päällä!

   Poista
 4. Voi kuinka suloinen Helmi.♥ Uusi paitakin päässyt käyttöön. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuosta paidasta tuli kerta heitolla yksi lemppari paidoista <3 Toinen laitettiin pakettiin kun ei Helmi edes muistanut että niitä oli kaksi, yhdessä kun olivat :)

   Poista
 5. Voi ihana Helmi. Ihana toi piirre ku kerroit et ku lauletaan, ni se tehdään kovaa ja korkeelta :D voin niin kuvitella, ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh aika hauska tapaus tuo tyttö onkin :) Helmi on kovin halukas aina laulamaan ja esiintymään kaikkialla <3

   Poista
 6. Ihana Helmi! Ninhän sitä pitääkin laulaa oikeen kunnolla jos kerran lauletaan ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh no näinhän se on! Eikai sitä piipittämäänkään ruveta :D Toisinaan kyllä toivon että Helmi edes joskus lallattaisi asteen hiljempaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...