perjantai 11. joulukuuta 2015

Pikkuisten pikkujoulut

Meille on tullut joka vuotiseksi perinteeksi juhlia suvun pienempien kesken pikkujouluja. Mikä olisikaan sen kivempaa lasten mielestä kuin pikkuisella jengillä leipoa posket jauhoisina pipareita ja joulutorttuja. Piparit menivätkin kuin kuumille kiville, ensimmäistä pipari pellillistä en kerinnyt edes lautaselle laittamaan, kun se olikin jo syöty ja toisesta pellillisestä yritin kuvaa napsaista mutta pienet kädet olivat sitäkin heti tyhjentämässä Joululaulujen tahdissa oli super kivaa tanssia kuin myös laulaa eikä haitannut ollenkaan vaikka sanat tai jopa biisit menivät välillä sekaisin. Hieman jopa rokkiakin kuunneltiin, jotta saatiin lanteet kunnolla vatkaamaan! Meno oli kieltämättä välillä liiankin energistä, tonttulakit  kilisivät ja punapipoisia lapsia vilisi ympäriinsä milloin milläkin verukkeella. Kunnon tonttu meininkiä siis. Loppu illasta sammutettiin vähän valoja ja istuttiin olkkariin katsomaan Frozenia. Aina tuo elokuva vaan iskee noihin pieniin uudestaan ja uudestaan. Helmi otti jälleen areenan itselleen ja Elsan säestyksellä lauloi "Taakse jää, taakse jää, en tätä voi pidättää! Taakse jää, taakse jää, ovi vanha taakse jää!"

Omat lapset matkustivat samantien höyhensaarille, kun sänkyyn pääsivät. Luulen että muutkin vieraat olivat aika naatteja kotiin päästyään.
Jere on juhlimassa firman pikkujouluja, joten saan hyvillä mielin nostaa jalat sohvalle, ottaa glögi kupin viereen ja nauttia piparin tuoksusta joka vielä leijailee ympärillä.
Mukavaa viikonloppua teille

12 kommenttia:

 1. Oi niin lutusia pikku-tonttuja <3 Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Niin hellyyyttävät ja iloiset pikkutontut siellä kuvassa! ihana perinne teillä.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä pikkujouluja tuntuu myös hieman isommatkin lapset odottavan. Pikkusiskoni kyselivät monta kertaa että milloin juhlat nyt onkaan :D

   Poista
 3. Voi että miten suloisia pikkuisia tonttuja ja niin ihana tuollainen perinne.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä, onneksi näitä saa joka vuosi juhlia :)

   Poista
 4. Suloisia pikkutonttuja. <3 Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania tonttusia! ❤ Oi, toi on niin parhautta harvinaisuudessaan (vaikka miehen kanssa myös mukavaa). Siis yksin olo, kun lapset nukkumassa! Meidän isot valvoo vieläkin, jää vuosi vuodelta myöhemmäksi äidin oma iltahetki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on tosiaan mukava saada olla ihan vain yksin! Sitä omaa aikaa osaa arvostaa ainavain yhä enemmän :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...