perjantai 4. joulukuuta 2015

10 kysymystä

Tiitukatriina - blogin Tiia kysyi minulta kymmenen kysymystä ja ilomielin näihin vastailin. Nyt en enää laita haastetta kiertämään, sillä tämä on ollut jo niin monessa blogissa

1.Mitä näet katsoessasi peiliin?
Se on aivan päivästä kiinni kuka tai mikä sieltä katsoo takaisin. Useinmiten sieltä näkee iloisen ja virkeän äidin mutta toisinaan peilistä takaisin katsoo uupunut ja kiukkuinen mörkö, joka ei ole kovin mukavaa katseltavaa.

2.Mikä on elämäsi päätavoite?
Kasvattaa lapsista omilla jaloillaan seisovia, elämässä hyvin pärjääviä, toisia ihmisiä arvostavia, rehellisiä ja järkeviä aikuisia. Muita tavoitteita on mukavan työn löytäminen ja olisi ihanaa omistaa joskus iso kaunis omakotitalo!

3.Onko lapsilukusi täynnä?
Ei ole! Vielä on tilaa yhdelle pienelle, jossakin vaiheessa


4.Koska olet blogiäiti varmasti myös seuraat muutamia muitakin blogeja? Mitkä ovat kolme lempi blogiasi ja miksi?
Seuraan aika montaa äitiblogia. En osaa valita vain kolmea parasta, ihan epäreilu kysymys!

5.Mitä toivot joulupukilta?
Ainakin uusia tyynyjä ja ihanan pehmoista aamutakkia. TÄÄLTÄ voit käydä lukemassa minun toivelistani.

6.Minkälaista elämää veikkaisit eläväsi, jos sinulla ei olisi lapsia?
Hassua kuulla tmä kysymys, kun juuri keskusteltiin aiheesta eräänä iltana Jeren kanssa. Vastaus on, että elämä olisi kivempaa ja stressittömämpää muttei missään nimessä onnellisempaa. Menoja olisi varmasti joka lähtöön ja hauskaa tulisi pidettyä mutta elämältä puuttuisi se todellinen arvo ja sisältö.

7.Mitkä asiat äitiydessä ärsyttävät?
Yö heräilyt ovat vielä kolmen vuoden jälkeenkin tuskallisia tällaiselle unta rakastavalle ihmiselle. Toisinaan myös uhmailut saavat jokaisen solun kiehumaan. Esimerkiksi kun yrität ruuhkaisessa kauppakeskuksessa pakata ostoksia ja maksaa siinä samalla niin taapero roikkuu takin helmassa rääkyen kuinka tyhmää ja tylsää koko elämä on. Välissä saatetaan penkoa naapurin kauppakassia tai kieritään likaisella lattialla. Kauppareissun päätteeksi kirmataan vielä karkuun ja itse yrität pysyä perässä, kantaen samalla käsissäsi kuutta kauppakassia ja toista lasta kainalossa.


8.Mikä on ollut pelottavin hetki äitiydessä?
Välillä tuntuu kuin kuuluisimme jo päivystyksen kalustoon, sillä siellä on tullut ravattua milloin minkäkin kuhmun tai ihottuman vuoksi. Kaikkein kamalin hetki oli kuitenkin viime talvena, kun työnsin Henniä vaunuissa ja Helmi käveli noin puolen metrin korkuisella "muurilla" mummi vierellään. Yhtäkkiä Helmi liukastui, eikä mummi kerinnyt ottaa tyttöä kiinni. Se ääni mikä kuului, kun Helmin takaraivo kolahti maahan oli kuin tölkin olisi rutistanut kasaan ja heittänyt kiven vielä päälle. Siihen lisäksi hiljainen, taivasta tuijottava tyttö. Terveyskeskuksesta saimme lähetteen Jorviin ja siellä sanottiin, että Helmillä on lievä aivotärähdys jos edes sitäkään. Oli miten oli niin kyllä säikähdin pahemman kerran!

9.Mitä ajattelet äideistä, ketkä himoitsevat lasten merkkivaatteita? Oletko itse valmis maksamaan lapsesi legginsseistä 40 euroa? 
Ei itselläni ole oikein mitään mielipidettä "merkki äideistä" tai riippuu täysin vastakkaisen ihmisen käyttäytymisestä ja asenteesta. Itsekin ostan kyllä merkkiä jos satun näkemään jonkun kivan vaatteen ja hinta on kohdillaan. Mutta en tänä päivänäkään ymmärrä sitä miksi nyt laittaa 40 euroa niihin leggareihin kun samalla rahalla saa monet! Ei niitä mistään teräksestä ole tehty, joten kyllä nekin kulutuksessa puhki kuluu. Eikä ne myöskään niin hienoja ole, että maksaisin kalsareista neljäkymmentä euroa.

10. Miten reagoit, jos blogisi lukija tulee nykäisemään hihasta?
Alkuun olisin hieman hämmentynyt mutta iloinen tietysti

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään lukea näitä muiden blogeista mutta myös tietysti vastailla itsekin kysymyksiin :)

   Poista
 2. Voi mä en malta odottaa uhmataaperoa yhdistettynä kauppareissuihin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi juma, se on kyllä aikamoimen urheilusuoritus! Onneksi ei sentään joka kerta....

   Poista
 3. Ihania vastauksia! :D Näiden avulla tuntuu, että "oppii tuntemaan" bloggaajan aina vähän paremmin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan näitä lukiessa tuntuu kuin tutustuisi vähän paremmin bloggaajaan :)!

   Poista
 4. Kiitos vastauksista :) repesin tolle kalasarit- sanalle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...