maanantai 27. helmikuuta 2017

TYTTÄRIEN HÄÄASUT

Pikkuhiljaa häiden suunnittelun ohella myös hääasut alkavat olla valmiiksi mietittyjä. Oma häämekkoni roikkuu jo henkarissa ja odottaa heinäkuuta, vielä kun malttaisi pitääkin sen siellä. Lapsien asuvalinnat aiheuttivat hieman enemmän päänvaivaa. Yleensä en tykkää pukea lapsia aivan samanlaisiin asuihin mutta häissä heillä tulee olemaan samisteluasut. Tilasin E-baystä kokeiluun tuollaiset ihanat vaaleat prinsessamekot, joissa on pari kerrosta tylliä ja rinnuksessa pitsiä. Kovin kauniit ne ovatkin mutta en ole vielä aivan varma ovatko nuo juuri ne mitkä haluan tyttöjen pukevan häihin. Mielessä olisi hitusen parempi asukokonaisuus. Haaveilen ballerina tyylisistä topeista yhdistettynä Dolly le Petit Tom tyllihameisiin
 
Kun mietin tytöille asusteita häihin, iskin silmäni samantien Valkaman headwrappeihin. Joten se on ainakin varmaa, että tytöt saavat päähänsä nuo Valkaman upeat tilaustyönä valmistetut rusetit! Näen jo silmissäni kuinka nuo pienet tepastelevat vieno hymy huulillaan kirkkokäytävää pitkin tyllimekoissaan, ja kruununa vielä rusetit keikkumassa otsalla
 
 
*Valkaman headwrapit saatu

20 kommenttia:

 1. Oi mitä söpöjä keijukaisia 😍

  VastaaPoista
 2. Iiihanat! <3 <3 Uskaltavatko tytöt kävellä keskenään alttarille, vai kävelettekö kaikki yhdessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnitelmissa olisi, että tytöt kävelee mun edellä. Varmasti hieman jännittääkin mutta uskoisin hyvin onnistuvan ❤

   Poista
 3. Ihana kokonaisuus! 😍 Meillä sama aihe mietinnässä, vielä ei ole löytynyt sopivaa.. Nuo pannat on kiva lisä! :)

  VastaaPoista
 4. Mekot on tosi ihanat. Pannat ei tosin ole mun mielestä kovin juhlavat, vaan tulee mieleen isoäitini siivoushuivi 50-luvun kuvassa. Voisiko vähän pienempi toimia paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Pannat on turhan leveät ja rusetit massiivisia. :/ Tytöillä on nätit pitkät hiukset ja pannat peittää ne. Miten olisi lettikampaukset tai kiharat? :)

   Poista
  2. Kiitos mielipiteestä, mun mielestä nuo headwrapit on ihanat ❤

   Poista
 5. Älä ainakaan leveämpiä tyllihameita laita kun tyttösesi ovat - ei nyt lihavia,mutta vähän pullukoita. Silloin ei kannata ainakaan masua ja vyötärölinjaansa korostaa.Ehkä myös laittaisin hiuksiin jonkun kapeamman ja kevyemmän pannan enkä noin massiivisia rusetteja jotka vaan korostavat pyöreyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks sulla anonyymi kaikki ihan hyvin?

   Poista
  2. En ole kuullutkaan tuonikäisten tyttöjen vyötärölinjasta?

   Poista
 6. No nyt on maailmankirjat sekaisin jos nuo tytöt ovat muka jollain tapaa pullukoita! :D täysin normaalikokoisia tyttöjähän nuo ovat! :)

  VastaaPoista
 7. Kauniit on mekot ja tytöt! Tylli voisikin olla melko hyvä yhistelmä nuihin pantoihin. Kannatan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...