tiistai 7. helmikuuta 2017

DIY MÖRÖNKARKOITUSSUIHKE - PIENTEN LASTEN ÖIDEN PELASTAJA


Meillä illat on yleensä yhtä tahtojen taistelua tyttöjen kanssa nukkumaan menemisestä. Ensin keksitään kaikki tekosyyt, pissahädät, jano, kutinat, kivut ja viimeisenä tulee "äiti kun mua pelottaa.." Kuopus yleensä haluaisikin nukkumaan normaaliin aikaan mutta esikoisen mörköpelko on tarttuvaa. Tytöt nukkuvat tosiaan kerrossängyssä, mutta sen sijaan, että he tsemppaisivat toinen toisiaan niin he ikäväkyllä ruokkivat toistensa pelkoa. Supinaa siitä mikä keittiössä rapisee, onko se hämähäkki? Tai mitä jos äiti sammuttaa kaikki valot ja tulee aivan pimeää! Karvaiset, isot ja pahanhajuiset peikot kurkkivat ikkunoista. Tyttöjen lemppari leikkeihin oikeasti kuuluu peikot, ärjymiset ja suuri eleisesti askeltaminen mutta nämä vauhdikkaat ja jännittävät leikit kostautuu toisinaan illalla. Lasten mielikuvitus on kovin suuri ja todentuntuinen, joten en ihmettele jos viattomat ja hauskatkin leikit joskus kääntyvät ympäri pimeän tullen. Näin joskus facebookissa videon, jossa oli oiva ratkaisu näiden kauhukuvien taltuttamiseen nimittäin MÖRÖNKARKOITUS-SUIHKE!


Resepti on todella yksinkertainen, tarvitset vain;
Suihkepullon
Vettä
Keijujen taikapölyä
Söpöjä tarroja

Kaada vesi ja näkymätön mutta tehokas taikapöly suihkepulloon ja ravista. Koristele suihkepullo oikein söpöksi. Tadaa, suihke on valmiina käytettäväksi! Me meinattiin laittaa tänne vielä glitteri hileitä mutta onneksi en kerinnyt suutani vielä esikoiselle tästä avaamaan, koska tajusin, että meillähän kimaltaisi joka nurkka sen jälkeen.


Näinkin pieni ja yksinkertainen asia on helpottanut esikoisen pimeän pelkoon. Pari suihkausta joka puolelle huonetta niin möröt pysyy koko yön poissa!

8 kommenttia:

 1. Hihii, tämä on hauska idea. :)
  Pitää muistaa, jos meillä joskus astuu möröt kuvioihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilkaa ihmeessä jos tulee tarve :) Meillä tytöt ainakin tykkää hirveesti 👍

   Poista
 2. Ihana idea! <3 Meillä oli esikoisen kanssa mörkö-vaihe joka onneksi meni ohi. Nyt meidän nuorempi on alkanut heräämään keskellä yötä painajaisiin. Odotan vaan, milloin "mörkö-sana" tulee hänen suusta! Silloin on ihan pakko koittaa tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, se on jännä miten jokaiselle lapselle tuntuu tulevan nämä samat mörkö pelot jossain vaiheessa. Mutta kiva jos tästä on apua teille tulevaisuudessa 😊

   Poista
 3. Ihana! Tuota pitää kokeilla :) <3 söpö idea!

  VastaaPoista
 4. Laventeliöljyä pulloon tuoksuksi 😄 rauhoittaa ja auttaa hyvään uneen, sopii kaikenikäisille 🌻

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...