lauantai 25. heinäkuuta 2015

3v & 1v synttäreiden suunnittelua

Rakastan suunnitella ja järjestää juhlia, lemppareihin kuitenkin kuuluu lasten synttärit. Synttäreillä, kun kaikki ei ole niin vakavaa, voi toteuttaa kaiken vähän rennommin eikä siis stressistä ole tietoakaan.
Olisi mahtavaa omata tälläinen ajattelu tapa! Viime vuonna en kelpuuttanut itse tekemääni kakkua tarjoiltavaksi koska se oli ruma/outo/pilalla joten lähdettiin metsästämään kaupoista synttärikakkua sitten paria tuntia ennen juhlien alkua. Lihapasteijat näyttivät keskinkertaisilta ja pöytäliinakin taisi olla liian ryppyinen.. Eli siis oikeasti musta kuoriutuu järjetön stressipesä samantien, kun joku puhuu juhlista. Mutta siitä huolimatta tykkään oikeasti järjestää omille lapsilleni (myös miehelleni, parhaalle kaverille, naapurille tai vaikka sille naapurin koiralle) näitä tärkeitä päiviä.
Mutta ensi kuussa molemmilla tytöillä tosiaankin tuleekin vuosia taas täyteen, Henni täyttää vuoden ja Helmi 3 vuotta. Tytöt saavat jakaa juhlapäivän koska ikäeroa heillä on vain "3 päivää" 
Helmi on syntynyt 20.elokuuta.2012 ja Henni 17.elokuuta.2014


Aiemmin olen tehnyt kaiken oman mieleni mukaan, kun Helmi on ollut niin pieni  mutta tästä vuodesta erilaisen tekee se, että Helmi onkin nyt iso tyttö ja osaa selvemmin kertoa mitä kaikkea synttäreilleen haluaa. Henni puolestaan on sitä ikäluokkaa, ettei varmaan ymmärrä mitä syntymäpäivät edes on.
Viime vuosien teemoina on ollut prinsessat ja seuraavana vuonna oli muumit. Tälle vuodelle ajattelin jotain yksinkertaista, nättiä, vaaleanpunaista ja tyttömäisen suloista.
Tänään Helmin kanssa istuttiin yhdessä tietokoneen ääreen ja katseltiin mitä kaikkea me tarvitaankaan synttäreitä varten. Tässä tekstin alla onkin kollaasi niistä jutuista mitä klikattiin ostoskoriin.


Helmi odottaa jo into pinkeenä juhliaan. Helmi on kertonut, että heidän synttäreillä kaverit tanssii Helmin kanssa, syö kakkua, he kuuntelevat ja laulavat muumi lauluja ja leikkivät ilmapalloilla.
Ennen synttäreitä leivotaan hieno kakku, ostetaan keksejä, askarrellaan kavereille ja sukulaisille kutsukortit ja käydään äidin kanssa ostamassa tanssimekko!

8 kommenttia:

 1. Pinkkiä <3 Jotenkin ihana lukea aina mitä Helmi on sanonut ja ajatellut, koska meidän poika on Helmin kanssa ihan samanikäinen (synt. 4.8.2012) eikä osaa vieläkään puhua kovin hyvin/selvästi. Vähän haikeana kyllä olen, koska haluaisin tietty kuulla millaiset synttärit hän haluaa (ja ylipäätään muutenkin olisi kiva kuulla oman lapsen ajatuksia ja aivoituksia) ... mutta ens vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi otti hirmu ison harppauksen puheen kehityksessä keväällä. Nyt papattaakin jatkuvasti. Joten eiköhän sielläkin opita puhumaan kunnolla pian :)

   Poista
 2. Helmin riemusta tulee mieleen omat fiilikset ja ihanat muistot lapsuudesta omilta synttäreiltä ja siitä kuinka jännää se oli! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jännää tuntuu olevan Helminkin mielestä,kun koko ajan kysyy että milloin on juhlat ja milloin kaverit tulee :D
   lapsena synttärit on niin iso juttu! ♡

   Poista
 3. Oi ku söpöö<3 Hitsi ku ei päästy viime vuonna sinne synttäreille ku oltiin kipeitä:( mut eiköhän me tänä vuonna päästä :) toivottavasti päästään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mutta syntärit on onneksi joka vuosi uudestaan :)

   Poista
  2. Nii on, mut kylhän meidänki täytyis olla mukana ku Henni täyttää vuoden ja helmi kolme. Oonhan mö sen täti

   Poista
  3. no tietysti olis kiva jos pääsisitte tulemaan :) sun täytyy kysyä jupilta toisko se teidät lohjalle sillon :)!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...