keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Laiva on lastattu

Ollaan pitkään mietitty minne päin lähdettäisiin reissuun lapsien kanssa ja olen täällä blogin puolellakin asiaa pohtinut. Mikään kovin lämmin matkakohde ei tule kysymykseen, koska Henni on vielä niin pieni ja pelkään tytön kärsivän liian kuumasta ilmasta. Mikään kovin pitkä reissu vieraassa maassa ei myöskään houkuttele, kun ei olla vielä missään käyty lasten kanssa.

Toiveissa oli siis sopivan pituinen matka, hyvä hotelli joka sisältää myös aamupalan, hotelli joka ei ole ihan kaupungin hälinän keskellä mutta kuitenkin sen verta lähellä että kaupunkiin jaksaa mennä kävellen, sopivan lämmin muttei tukahduttavan kuuma ja tietysti edullisuus on plussaa.

Päätettiin lähteä kaupunkilomalle Latviaan. Tällä hetkellä ajellaan Helsinkiin ja mennään laivalla Viroon. Virosta ajetaan omalla autolla Riikaan. Saadaan siis samalla viettää kesäinen roadtrip! Kun mietittiin mitä reittiä ajeltaisiin, valittiin rannikkoreitti, joten saadaan nauttia kauniista maisemista ja ehkä pysähtyä uimaankin matkan varrella. Uskon, että tästä viiden päivän reissustamme tulee upea♡

Palailen tänne blogin puolelle sitten ensi viikolla reissu kuulumisien parissa :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...