torstai 23. heinäkuuta 2015

Nikon D3200 Järjestelmäkamera

Olen aina haaveillut järjestelmäkamerasta mutten koskaan sitä ole hommannut kalliin hinnan takia tai olen punninnut, että tarvitsenko sitä todella. Olisi inhottavaa laittaa rahaa kameraan joka kuitenkin vain pölyttyisi hyllyllä..

Lauantai iltapäivällä kuitenkin katselin taas verkkokaupasta kameroiden tarjontaa ja päätin tällä kertaa klikata ostoskoriin tämän Nikon D3200 järjestelmäkameran.  Onko tämä kamera muille tuttu?
Ostopäätös syntyi arvostelujen perusteella, joita luin monestakin eri paikasta ja tämä on kuulemma paras kamera aloittelijalle, eli mulle! (Eikä hintakaan ollut päätä huimaava: 369,90e )

Kuva lainattu verkkokaupan sivuilta

Hieman on outoa vielä kuvailla tälläisellä järkäleellä, kun on tottunut puhelimeen tai normaaliin digi-kameraan. Mutta samalla en voisi olla onnellisempi tästä! Voisin jatkuvasti vain kuvata jotain :D
Tällein pari päivää tätä järjestelmäkameraa käyttäneenä voisin sanoa, että tämä tosiaan on helppo käyttöinen, selkeä ja kuvat ovat huippu hyvä laatuisia. Just sitä mitä halusinkin!
Mitä kameroita teiltä löytyy?


6 kommenttia:

 1. Canon eos 70d. Jota tosin myyn ja vaihdan nikon täyskennoseen d750. :) olen pitänyt kovasti kamerasta mutta on aika siirtyä täyskennoon, ja valitettavasti canonin ei istu käteen :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää etten ymmärrä näistä kamera jutuista yhtään mitään! :D
   Miksei se canon istu käteen?
   Mä pohdin pitkään canonin ja nikonin väliltä mutta päädyin tähän nikoniin ja oon tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Mä ostin vasta nikon d3300 eli tuosta vähän uudemman version. Itsellä kans ensimmäinen oma järkkäri ja pidän siitä aivan sikana! Kuvia on tullut miljoona otettua tän kuukauden ajan ku kamera on ollut mulla! Kohteena varsinkin mun koira :D 64gb muistikortti jo täynnä oho hups :D onneksi ne voi siirtää ulkoiselle kovalevylle. Musta on aivan ihanaa kun sisällä vähän varjosemmassa kuvaaminen onnistuu eikä tule semmosta epämääräistä tummaa kuvaa! Helpottaa kummasti :) onhan tässä vielä hurjasti opettelemista mutta onneksi youtubesta löytyy tosi hyviä ohjeita enkuksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oot tykännyt kamerastasi :)
   on kyllä ihan huippua että voi kuvailla sisällä hämärämmässäkin valossa ja silti kuvat on selkeitä! Mulle tuli ton kameran yhteydessä joku sellanen lipuke että voin osallistua parin tunnin kestävälle kameran käyttö kurssille, täytyy varmaan hyödyntää se tossa kun kerkiää :)

   Poista
 3. Mulla on Canon eos 600D ja oon tykännyt kyllä paljon. Tavallisella digikameralla en oo kuvia sen jälkeen napsinut kun tuon hommasin reilut pari vuotta sitten. :) Vielä on paljon opeteltavaa kuvaamisessa, mutta ehkä siks se on niin kivaa kun aina oppii uutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canonin kamerat on kuulemma tosi hyviä ja suosittuja, pihdin pitkään kummalta valmistajalta valitsen mutta päädyin nikoniin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...