tiistai 7. heinäkuuta 2015

Latvian matka

Meidän Latvian matka oli kerrassaan upea! Jännitin kieltämättä lähteä lasten kanssa ulkomaille mutta tytöt yllättivät meidät molemmat positivisesti käytöksellään. Noiden likkojen kanssa voi oikeasti matkustella!
Valittiin 4 tähden hotelli aamupaloineen mikä oli hyvä veto, koska tytöistä tulee heti levottomia ja kärttyisiä jos eivät saa herättyään ruokaa. Muutenkin nuo hotellin aamupalat ovat aina niin ihania,- luksusta.

Hotelli oli järvenrannalla eli maisema oli upea. Lapsiakin oltiin mietitty, nimittäin rannan vierestä löytyi leikkipuisto missä oli vaikka mitä vempelettä, sekä hotellin sisältä löytyi lapsille pieni leikki alue. Hotellin ravintolasta, kun tilattiin jotain, niin Helmi sai aina limu lasiinsa monen monta härpäkettä ilostuttamaan pientä limun juojaa :)

Loman kohokohdat olivat
Yhdessä olo perheen kesken Ravintolassa syönti joka päivä Uiminen hotellin omalla rannalla Eläinpuistossa käynti (tästä tulossa oma postauksensa) Aurinko, joka paistoi koko reissun Shoppailu reissut ja eri ostoskeskuksissa kiertely Mukavat ihmiset Hotellin aamupala Meren rannalla kävely Kauniit maisemat

Loman miinukset olivat
- Yön kestävä vatsatauti jonka sairastin
- Poltin kipeästi ylä selän
- Iltapäivisin hotellihuone oli tukahduttavan kuuma, eikä ilmastointi toiminut niinkuin piti tai sitten ei osattu vain käyttää sitä.


Hieman on nyrpeä ilme, kun oli epämukava olla palaneen selän ja myllertävän vatsan kanssa :D
4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...