maanantai 3. marraskuuta 2014

Seksiä synnytyksen jälkeen, onko sitä?

Äiti, anoppi, isäpuoli ja muut sukulaiset huomaatte varmaan tietokoneenne oikeassa yläkulmassa sen punaisen ruksin? Painakaa sitä, kiitos :D Ja jos päätätte lukea tämän loppuun asti niin oletan että osaatte käyttäytyä hienovaraisesti ja varmaan ymmärrätte sen että meillä on kaksi lasta joten kyllä me silloin seksiäkin harrastetaan.

Synnytyksen jälkeen seksi ei ollut ensimmäisenä to-do listalla kummallakaan meistä mutta molemmat sitä kuitenkin mietti. Miltä se seksi tuntuu synnytyksen jälkeen? Kamalalta, hirveältä, sattuuko se? Onko se alapää venynyt ostarin parkkihallin kokoiseksi?

Moni heittää hyvästit seksille vauva arjen ohella, väsymys painaa harteilla ja halut on tipotiessään. Täytyisi vaan muistaa ettei sitä toista täydy tunti tolkulla paukuttaa, joskus ne viiden minuutin-vartin sessiot piristää päivää kummasti tai esimerkiksi illalla pienen jumpan jälkeen saa unen päästä kiinni helpommin ja nukkuu paremmin. Helpommin sanottu kuin tehty?

Helmin synnytyksestä toipuminen kesti mulla kauan, tikit olivat pitkään kipeät ja sain kohtutulehduksenkin siihen päälle. Ja loppujen lopuksi vaikka olin kunnossa fyysisesti niin mieli ei ollut. Ajatuskin seksistä ahdisti. Oma kroppa tuntui vieraalta, joka puolella oli löysää nahkaa, kilojakin oli reippaasti jäljellä ja pelkäsin aivan hirveästi sitä miten paikat olivat palautuneet.
Kaikki oli Helmin saamisen jälkeen täysin uutta ja jotta arkeen totuttiin sen eteen saatiin tehdä töitä ja se tietysti verotti väsymyksellään.

Tämän toisen synnytyksen jälkeen oon ollut jotenkin itsevarmempi oman kropan suhteen, enkä saanut mitään pahoja nirhaumia synnytyksestä joten noin kolme viikkoa synnytyksen jälkeen päätettiin ryhtyä hommiin. Ja voin sanoa että mua jännitti aivan mielettömästi! Tuntuu kuin sitä menettäisi neitsyytensä uudestaan. Seksi synnytyksen jälkeen jännittää vähintääkin yhtä paljon kuin se ensimmäinen kerta, ainakin mua. 
Kuinka monesti nainen voi menettää neitsyytensä? Oikeasti sen yhden kerran mutta omalla kohdallani voisin väittää että kolme kertaa, ymmärrättekö mitä tarkoitan tällä? Kerran oikeasti ja sitten molempien synnytysten jälkeen, eli kolmesti, hahah
Uskon että moni pystyy samaistumaan tähän?

No mutta miten me sitten tehtiin se? Oltiin valmistauduttu niin hyvin tähän että se tuntui jopa vähän typerältä. Laitettiin kynttilöitä palamaan, Jere hieroi mun hartioita ja yritti luoda tilanteesta mahdollisimman rennon. Sitten mun kehoa kuunellen ja rauhallisesti edeten 'hoidettiin se alta pois' eikä se tosiaan ollutkaan niin kamalaa mitä taas olin ajatellut, oikeastaan se oli ihan kivaa. Paikat ei tietystikään aivan parhaimmassa kunnossa/kireydessä ollut mutta ei ollut valittamista kummallakaan. Seksi edelleen tyydyttää molempien tarpeet vallan loistavasti. Uskallan varmaan molempien puolesta sanoa että on ihanaa kun se jättimäinen vatsa ei ole enään meidän välissä hankaloittamassa puuhia vaan nyt pääsee oikeasti toisen lähelle, seksi on huomattavasti ensinnäkin helpompaa ja myös intiimimpää.

Omaa valmiuttani on auttanut paljon se että tunnen olevani rakastettu kaikista makkaroistani, liika kiloista ja selluliitistani huolimatta. Jere jaksaa kehua paljon mikä on mun mielestä erittäin tärkeää. Pari viikkoa sitten oli esimerkiksi yksi tilanne kun taas kerran vaivuin epätoivoon huomattuani vatsa nahan tursuilevan joka puolelta kiertäen kropan muodostaen mulle pelastusrenkaan niin Jere halasi mua ja sanoi että onhan sitä makkaraa entiseen verrattuna tullut mutta jokainen niistä on hänelle tärkeä.

Itse oon sen oppinut ettei ole mitään oikeaa aikaa milloin niitä lakanoita pitäisi alkaa laulattamaan. Täytyy kuunnella itseään ja ryhtyä peti puuhiin siinä vaiheessa kun itse kokee olevansa siihen täysin valmis. Maltti on valttia!  

Mitä ajatuksia aihe teissä herättää? 

5 kommenttia:

 1. "joka puolelta kiertäen kropan muodostaen mulle pelastusrenkaan niin Jere halasi mua ja sanoi että onhan sitä makkaraa entiseen verrattuna tullut mutta jokainen niistä on hänelle tärkeä.♥" Aaw, hymyilin tälle :3 Aiheeseen sen enempää liittymättä, ihana banneri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jere on ihana kun jaksaa tsempata ja kehua aina uudestaan ja uudestaan <3 Ja kiitos!

   Poista
 2. Ihanan avoin olet asiasta ja rohkeasti kerrot. En muista koska ensimmäisen kerran puuhattiin synnytyksen jälkeen, mutta edelleenkään haljt ovat todella heikossa mm. tämän hetkisen melko huonon itsevarmuuden vuoksi. Kilot eivät ole vieläkään karisseet mihinkään ja kropassa on 15kg ylimääräistä. Raskausaikanakin halut olivat todella vähissä joten saa nähdä koska, jos koskaan halut palaavat samanlaisiksi kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aivan sama juttu Helmin synnytyksen jälkeen! Seksi tuntui olevan pakko pullaa ja välillä kauhistelin sitä että apua kohta on ilta ja mitä jos mies vonkaa tai muuta. Tällä kertaa heitin noi ajatukset suosiolla roskakoriin ja vaikkei just sillä hetkellä välttämättä halut olis huipussaan niin oon silti ryhtynyt niihin puuhiin meinaa kyllä ne halut on sieltä sitten tullut :)

   Poista
 3. Haha, pakko sanoa kun täällä lueskelen sun ikivanhoja postauksia, että nyt en saa päästä pois mielikuvaa teidän touhuistanne XDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...