sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Insta Lately

Tulin vielä näin myöhäseen moikkaamaan teitä näiden mun viime aikaisten insta kuvien merkeissä. Instagramista mut löytää nimimerkillä nnedee !

1. Meillä asuu yksi pieni innokas leipuri, se en ole minä.. Sormen jäljistä varmaan huomaa kuka on ollut asialla. 2. Lumiukkosoppa, oi tämä ihana herkku joka sulattaa hampaatkin suusta mutta silti sitä on vaan pakko juoda  3. Voiko olla parempaa tapaa rentoutua sen jälkeen kun lapset on saatu nukkumaan kuin glögi, korvapuustit + posse!

1. Pikkasen olin ehkä kade tosta lämpimästä ja pehmestä nukkuma paikasta kun ite lykkäsin vaunuja vesisateessa. 2. Ihania noi vauvan varpaat, voi vitsit! 3. Bongasin toisesta blogista ihan huippu idean, nimittäin hammastahnalla voi myös tehdä kuvia ikkunoihin, ennen me ollaan käytetty lumi sprayta mutta se ei tule kysymykseenkään enään!

1. Käytiin hautausmaalla muistamassa edesmenneitä läheisiä. 2. Selfie. 3. Pakko välillä jakaa näitä meiän Pandan hölmöyksiä. Raukka ei osannut päättää kummalla tuolilla nukkuu niin nukkui sitten molemmilla ja maha roikkui ulkona.. Panda on kyllä niin omalaatuinen kissa muutenkin ettei sitä voi olla rakastamatta. 

1. Ostettiin uusi isompi sänky selvästi tätä tarkoitusta varten.. 2. Helmi leipoi taikataikinasta mummeilleen joululahjoja 3. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meillä nukkumisesta käytiin vielä jonkin aikaa sitten aivan hirveää vääntöä joka ilta, ihmettelen että tässä ollaan täysissä järjissä vielä.


Muistutuksena teille, huomenna tuolla instagramin puolella starttaa joulukalenteri !

4 kommenttia:

 1. Voi ihana Panda :`D ja niin ihania myös nämä muut kuvat! Juu tunnistan myös tuon tunteen ja tuuletuksen paremmin kuin hyvin, kun on saanut pojan nukkumaan. Meillä on taas vaihteeksi alkanut vääntö nukkumaan menosta. Pitäisi saada iltapalaa vielä toistamiseen yön aikana, mutta nää on taas näitä pojan päähän pistoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Panda on tommonen ressukka :D Eikä, nyt teillä sit nukutaan huonosti.. Mikähän siinä on kun tuntuu et nää nukkumiset menee tietyissä sykleissä et välillä nukkuu loistavasti ja sit taas alkaa huonot yöt. Meillä tosin nukutaan tällä hetkellä hyvin, viime yönäkin sain nukkua jopa 6 tuntia yhteen putkeen ! :)

   Poista
 2. Teidän kissa on ihana. Pikku-Henni on niiiiin suloinen... ja tuo viimeinen kuva on NIIN totta! Hyvää joulukuuta sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se aika suloinen :D Kerran Panda karkasi kotoa partsin kautta ja naapurin mies löysi sen muttei ilmottanut mulle mitään vaikka tiesi sen olevan meidän kissa. Parin päivän jälkeen tää mies soitti mulle ja sanoi että 'en nyt oikein tiedä annanko tätä kissaa enään takaisin kun tykkään siitä niin paljon' Kävin sitte koputtelemassa oveen ja tää mies kertoi kuinka oli ulkoiluttanut Pandaa narussa 3 aikaan yöllä ja yrittänyt löytää omistajaa.. kröhöm sanon minä! Että on ilmeisesti ihana kissa :D Mukavaa joulun aikaa sinnekin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...