maanantai 23. marraskuuta 2015

Hullu vai hulluna joulusta?

On vähän tyhjän näköistä tuossa olkkarin kulmassa. Jos käyn äkkiä varastossa. Voitais meinaan laittaa joulukuusi siihen? Niin ja valoja ikkunaan. Pliispliispliis!

Kuulostaa taapero ikäisen lapsen ruinaukselta mutta kyllä tuon yllä olevan puheen pidin minä. Ja arvatkaa vaan mikä oli vastaanotto. "No ei todellakaan, nyt on marraskuu!" Ei auta mutkun mutkun eikä sekään, että "miksei, muillakin on". Sanonpahan vaan, että höh.


Joulukuun ensimmäistä päivää siis odotellessa. Silloin raahaan varmasti joka ainoan joululaatikon varastosta sisälle ja hukutan koko kodin glitteriin, kortteihin, joulupalloihin, valoihin ja rimpsuihin. Luotan siihen, että tuon krampuksen Jeren sydän lämpeää joululle viimeistään ensi viikolla, kun täällä soi päivästä toiseen tiptap ja olkkarin lattialla tanssii pieniä tonttulakkisia tyttöjä
Ai että kun edes vain ajattelen lapsia leipomassa posket jauhoisina ja sitä piparien tuoksua joka leijuu ympäriinsä! Odotan myös niitä lukuisia shoppailu reissuja, kuiskuttelua ja iltaisella paketointia kynttilän valossa, glögimuki kourassa.
Kaikki vaiva ja stressi lopulta palkitaan aattona ihanien ihmisten seuralla, läheisyydellä, naurulla, hyvällä ruualla ja lapsien riemulla. Voiko parempaa juhlaa ollakaan kuin joulu?


Joululahjojen paketointi saatika piilottaminen ei olekaan enää aivan yksinkertainen juttu. Siinä missä ennen paketit pystyi sulloa vaatekaappeihin tai pelkästään vain huijata ettei sisällä ole mitään niin nykyisin Helmi on korvineen joka paikassa ja uteliaat sormet tonkivat varmasti jokaisen kaapin läpi, siinä toivossa että joulupukki olisi vahingossa jo tuonut jotain. Helmi siis ymmärtää nykyään joulun ja joulupukin päälle todenteolla! Joka päivä tyttö kysyy "äiti milloin on joulu, tuoko pukki Helmille pinkin auton ja uuden rummun?" Iltaisin kun käydään kävelyllä ja naapureiden ikkunoissa loistaa jouluvalot niin Helmi kysyy "äiti, onko tuolla jo joulu?" Kovasti täällä siis joulua odotellaan

10 kommenttia:

  1. Joulua odotellessa täälläkin! Johan mä blogissakin toivottelin jo ihanaa joulun odotusta lukijoille (vaikka tosiaan on vasta marraskuu ;D) ja lahjapaketteja tässä väsänyt jo.. no hyvän aikaa :) Meillä on onneksi helppo vielä paketit piilottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla etten ole ainut joka hullaantuu joulusta ennenaikojaan joka vuosi!
      Mäkin olen jo joitain lahjoja ostellut mutten viitsi paketoida niitä, koska muuten repisin ne auki ja paketoisin aina vaan uudestaan ja uudestaan :D

      Poista
  2. Niin ihana joulukisu <3 Ja mun on kyl pakko tunnustaa et meillä on jo ihan täys joulu täälä huushollissa :D Kuusi vaan puuttuu, ja se haetaan vasta joulunalusviikolla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit oon kade♡ Tosin meille kävi hassusti, juuri kun olin painanut postauksen julkaisu nappia kuulin kolinaa eteisestä ja kysyin että mitä siellä tapahtuu niin Jere tokaisi "toin ton kuusen nyt sit sulle" Joten kohta on täälläkin jouluhulinaa!

      Poista
  3. Ihanaa että joku muukin on tällainen "jouluhullu".. Minusta joulua pitääkin fiilistellä pitkin synkkää syksyä! Meillähän on siis pakettijoulukalenteri jo odottamassa, tänään kävimme ihailemassa Stockmannin jouluikkunaa ja viime viikonloppuna askartelin jo joulukorttejakin :D Hihii..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täältä löytyy toinen jouluhullu! On se niin ihanaa aikaa että pakko sitä on fiilistellä jo paria kuukautta aiemminkin :D <3 Munkin pitäisi noihin kortteihin perehtyä ajankanssa, tuntuu vaan että on hirveesti nyt kaikkia joulu aiheisia diy juttuja meneillään :D

      Poista
  4. Oi mä ootan että pääsen paketoimaan, tosin en tiedä pitääkö se tänä vuonna toteuttaa saunassa, sillä se taitaa olla ainoa "turvallinen" paikka tässä taloudessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paketoiminen on ihan parasta mutta itse teen sen vasta paria päivää ennen aattoa, en malta antaa pakettien olla vaan sitten se menee siihen uudelleen paketoimiseen. Sauna olisikin aika hyvä paikka! :D

      Poista
  5. HYVÄ TYTTÖ!!!(vaikka ootkin jo reippaasti myöhässä...) mut korttiseinä ja kynttelikkö on hyvä ALKU..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en mä paini samassa kategoriassa tämän jouluhulluuden kanssa mitä sinä :D Sä oot jo yks tonttu itekin :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...