lauantai 14. marraskuuta 2015

Yövieras

Kuinka huikeeta, että Helmi on jo siinä iässä, että nauttii yökyläilystä! Torstaina leikkien lomassa Helmi kysyi voisiko Julia jäädä yöksi. Arkipäivänä se ei sopinut mutta mikäs olisi sen parempi tapa viettää perjantai iltaa, kuin hyvän kaverin kanssa leikkien, vähän herkutellen, katsellen elokuvaa ja lopuksi vielä supista ja kikatella vierekkäin ennen nukkumista. Nukkumaan meno kylläkin äityi välillä liiankin villiksi, millään ei päät meinanneet pysyä tyynyissä. Eipä tuo ihme ollut, kun leegot odottivat rakentamistaan, muumit halusivat vielä kiipeillä vuorille ja lelukoirakin odotti lenkittämistään.
Ihan kaveri yökyläilyjä Helmillä ei ole vielä ollut, enkä osaa ajatellakaan vielä sellaisia mutta Julia onkin Helmin täti (eikö olekin hassua!), joten turvallisin mielin voidaan pitää tyttöä yötä, kun lapsen tuntee lähestulkoon kuin omat taskunsa. Molemmat tytöt nauttivat kyllä kokemuksesta täysin rinnoin, mitä nyt Julialle tuli keskellä yötä äitiä ikävä mutta sekin meni ohi, kun hetken aikaa istui vierellä ja paijasi päätä.
Helmi antoi illalla Julialle ison halin ja sanoi "kiitos, oot ihana ystävä" Nämä ovat varmasti niitä asioita, jotka säilyvät muistoissa pitkään

8 kommenttia:

 1. Voi ihanat kaverukset :D <3 Minäkin odotan tuota aikaa, että yökyläily olisi kivaa - eikä vaan erossaloa vanhemmista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnistunut yökyläily! ♡ Meillä Henni ei oikein välitä olla yötä missään mutta Helmi puolestaan tykkää puolin ja toisin :)

   Poista
 2. Aivan ihanat tyttöset <3 Ja yökyläily, niin parasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytöt ovat kyllä ihania tyyppejä! ♡
   Ja yhdyn tohon kommenttiin muutenkin, yökyläily on huippu kivaa!

   Poista
  2. Hei mulla on muutes sulle pikkuhaaste mun blogissa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...