sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Mitä äiti toivoo joulupukilta?

Nyt alkaa olla se aika, kun kaikki sukulaiset soittelee ja kyselee lahjatoiveita. Lapsien toiveet on helposti kerrottavissa, varsinkin Helmin, kun tyttö osaa jo itse kertoa mitä haluaisi joulupukilta. Henni puolestaan leikkii samoilla leluilla mitä Helmikin, sellaista omaa juttua ei ole vielä syntynyt, kaikki siis käy. Voisinkin palailla vaikka seuraavassa postauksessa näihin tyttöjen lahjatoiveisiin ja lahjavinkkeihin. Mutta tosiaan, kun omia lahjatoiveitani on kysytty niin olen saanut pähkäillä todenteolla ja vastaukset ovat olleet ympäripyöreitä. Tuntuu etten oikeasti vaan tarvitse mitään. Kuitenkin kolme viikkoa myöhemmin sain laadittua jonkunmoisen toivelistan johon olen tyytyväinen, kaikki noista on juurikin sitä mitä haluaisin ja ainakin jollain asteella tarvitsen.


Jeren kanssa naurettiin sitä kuinka paljon lahjatoiveet on muuttuneet vuosien varrella. Muutama vuosi sitten olisin listannut kokonaisen meikkien ja hiustenhoito tuotteiden skaalan mutta nyt tahtoisin ehdottomasti silityslaudan! Voi kuinka se helpottaisi arkielämää, kun lakanat olisi nätisti ja suorassa rivissä kaapissa. Moccamasteria en oikeasti odota keltään saavan, on se niin tyyris mutta tällainen ajateltiin ostaa jossakin vaiheessa vanhan keittimen tilalle. Haluaisin myös uuden pehmoisen aamutakin! Entisen heitin jo aikaa sitten roskiin, kun siihen oli pinttynyt vauvan puklun haju. Vauva aikana kuljin jatkuvasti aamutakissani ja öisin annoin sen Hennille pinnasänkyyn, jotta Hennillä olisi turvallisempi olo nukkua. Uudelle aamutakille olisi siis tarvetta. Puolestaan tuollaista 5-haaraista kynttilän jalkaa olen katsellut jo pidemmän aikaa, sellainen sopisi täydellisesti meidän olkkariin lipaston päälle. Tänä vuonna ei taideta saada mummin neulomia villasukkia, hän kun meni murtamaan ranteensa. Tuollaiset kaupankin versiot kyllä kelpaisi näille viluvarpaille. Ja viimeisenä on ehkä se tärkein, eli uudet tyynyt. Näitä toivon jokainen vuosi sillä itse en tykkää nukkua yhtään pehmeillä röpelöisillä tyynyillä. Saa nähdä kuuleeko joulupukki toiveeni!

Mitä te toivotte joululahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Kivoja toiveita! :) Minä aion toivoa joulupukilta untuvapeittoa.. Sitä olen himoinnut jo niin pitkään! Toinen ehkä vähän hassu toive on sellaiset joulunpunaiset huopikkaat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Untuvapeitto on kyllä luksusta! Äidilläni yökyläillessä saa nukkua aina kirjaimellisesti höyhensaarilla, kun peittoina on juurikin untuvapeitot ♡Toivottavasti toiveesi toteutuu <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...