torstai 29. lokakuuta 2015

Halloween valmisteluja

Meillä on täällä halloween juhla valmistelut täydessä vauhdissa! Huomenna illan tullen saadaankin tupa täyteen karmivia noitia, hämähäkkipoika, kurpitsatyttö ja muita kaiken maailman kammotuksia.
Helmin kanssa ollaan pitkin viikkoa herätelty henkiin kummituksia ja muita olioita kartongeista ja silkkipapereista. Mitään oikeasti pelottavia hahmoja täällä ei tulla näkemään lapsien pienen iän vuoksi, pikemminkin iloisia kummituksia, veikeä peikko, muovi hämppiksiä ja hymyileviä kurpitsoja. Juhlien ohjelmaan kuuluu ainakin halloween aiheinen aarrejahti, peikonhäntä leikki, disco ja kasvomaalausta.


Helmin tekemät kurpitsat!
Paljon on keritty jo tekemään mutta silti tässä sitä taas ollaan, ilta myöhällä muumimamma yökkäri päällä, pikkumyy nuttura takaraivolla, leipomassa mokkapaloja. Hymyilyttää koko ajatus sillä joulun alla pidän öisin tonttupajaa, askartelen joulukortteja, paketoin lahjoja ja leivon pipareita sillä välin, kun muut nukkuvat. Mutta nyt piirtelen mandariineille kasvoja, levittelen jätesäkkejä pöydille ja koverran kurpitsaa. Jokaiselle vuodenajalle siis jotain. Huomenna täytyy hoitaa vielä viimeiset valmistelut, aamulla lähdetään kaupoille etsimään silmämuna/mato/hammas nameja (mitä ällömpi sen parempi, en ymmärrä) ja Helmille noidan mekkoa. Helmillä onkin vähän erikoinen halloween tyyli tällä kertaa. Tyttö haluaa olla samalla kertaa kaikkea mahdollista! Kasvoihin maalataan kissan viikset ja pieni musta nenä, selkään kauniit keijun siivet ja päähän tietysti hämähäkin verkolla koristettu noidan hattu! Ihanaa kun lapsilla on noin rajaton mielekuvitus

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania valmisteluita teillä <3 Ja toivottavasti on hyvät bileet :D <3

  VastaaPoista
 2. I H A N I A ! Olet kyllä todella toimelias! <3 Nuo Helmin kurpitsat ovat aivan ylihellyttäviä. Meillä ei tänä vuonna ole mitään kovin erikoista. Ehkä panostan enemmän ruokailuun ja kaivan pari kestokurpitsalyhtyä esiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä lasten juhlia on sata kertaa kivempi järjestää kuin aikuisten. Lapset innostuu pienestä ja kaikki on jännää ja kivaa,se saa omankin mielen iloiseksi :) Senpä vuoksi me järkätään joka vuosi myös halloween bileet! No mutta toi syöminen kuulostaa myös aika hyvältä ;)

   Poista
 3. Sä oot kyllä ihan supermutsi!! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...