keskiviikko 7. lokakuuta 2015

#Blogisitarina

Sain tämän haasteen kahteen kertaan, ensimmäisen kerran Äiti ja melukylän lapset- blogin Terhiltä ja toisen kerran Kaikkea pientä- blogin Riikalta. Kiitos teille ihanille
 
Haasteen säännöt ovat seuraavat: (saa kopioida omaan blogiin):
1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaan neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagrammissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagrammissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä. #Blogisitarina-haasteen käynnisti: kototeko -blogi.


Kädenjälkiä sydämessä blogi sai alkunsa eräänä pimeänä talvi yönä vuonna 2012. Olin pitkään lukenut muiden blogeja ja salaa haaveilin omasta, siitä se kipinä sitten pikku hiljaa syttyi. Oli myös mukava saada jokin harrastus kotiäitiyden rinnalle. Muistan kuinka miehen kanssa yritettiin saada ulkoasua toimivaksi mutta nyt, kun muistelen sitä niin se näytti huonon eroottisen kirjan kannelta. Ulkoasussa oli punaista, punaista kiekuraa, käkkärää ja vähän lisää punaista. (ai kamala)
Aluksi kokeilin enemmän lifestyle genreä mutta se ei tuntunut sitten yhtään omalta, innostus lopahtikin täysin puolessa vuodessa ja pidin vähintään saman verran taukoa.


Palasin takaisin blogin pariin -13 syksyllä ja päätin viedä blogin suunnan enemmän perhe aiheisiin. Samalla poistui vanhat tekstini ja aloitin kokonaan puhtaalta pöydältä. Perhe aiheisiin vaihtaminen oli oikea ratkaisu, sillä postaus aiheita riitti kuin myös intoa blogia kohtaan, joka oli tällä kertaa täysin erilaista. Muistan vieläkin sen tunteen, kun ensimmäiset klikkasivat itsensä blogini lukijaksi. Oli uskomatonta, että jotain kiinnosti meidän arkipäivän puuhat ja asiat. Nykyään teitä on jo vaikka kuinka monta ja olen aidosti kiitollinen teistä jokaisesta, mukavaa että viihdytte Postauksia on ihana kirjoittaa, kun tietää, että siellä ruudun toisella puolella on joku joka niitä lukee. Myös teidän kommentit piristävät päivääni joka kerta
Merkittäviä hetkiä on ollut ylipäätään lukijoiden vertaistuki ja teidän ihanat jutut! Blogin kautta olen päässyt tekemään myös monia upeita yhteistöitä ja järjestämään arvontoja teille. Nyt syksyllä blogini liittyi Onni blogeihin ja se itsessään on hieno juttu mutta sitä kautta olen tutustunut myös moniin hienoihin ihmisiin Bloggaaminen on kyllä parasta oman ajan vietettä!


Haastan tähän mukaan seuraavat bloggaajat


 

16 kommenttia:

 1. Olipas kiva lukaista sun tarina ja samana vuonna ollaan bloggaaminen aloitettu. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, olenpa jo tehnyt tämän haasteen :) Kiva silti kun haastoit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, epähuomiossa sitten haastoin sut uudestaan. Tosi moni onkin jo saanut tämän :D

   Poista
 3. Kiva kun vastasit haasteeseen! :) Näitä kaikkien tarinoita on kiva lukea, kun kaikilla niin omanlaisensa tarina ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai! ♡ Mäkin tykkään lukea muiden tarinoita, mielenkiintoisia juttuja :)

   Poista
 4. Oli mukava lukea blogisi tarina. Hymyilyttää tuo vertaus eroottisen kirjan kanteen. Sen olisin halunnut nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että luit :) No sitä ulkoasua en toivo kenenkään enää muistavan :D

   Poista
 5. Kiitos tästä haasteesta, otan sen ilomielin vastaan <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...