perjantai 23. lokakuuta 2015

Meidän talvi on PO.P!

Meille sattui ikävä tilanne, kun purkasin kellarista kotiin roudattuja pahvilaatikoita. Olin lähes varma, että sieltä löytyy molemmille tytöille talvi vermeet, tai edes toiselle. Mutta eihän niistä laatikoista löytynyt kuin yksi sopivan kokoinen toppatakki Helmille. Muut olivat joko liian suuria tai puolestaan liian pieniä. Voitte arvata harmituksen, kun puku olisi muuten hyvä mutta hihoista tai lahkeista jää pari senttiä puuttumaan. Harmitti mutta toisaalta olin innoissani, sillä sehän tarkoitti sitä, että pääsin selailemaan toppapukujen ihmeellistä maailmaa ja vielä ilman huonoa omaatuntoa! Ihastuin tai pikemminkin rakastuin Polarn o. Pyretin mallistoon ja olisin kelpuuttanut niistä mitkä tahansa. Ostoskorin summan huomatessani joka oli reilu 300euroa, palasin todellisuuteen. Kahden lapsen ulkovaate hankinnat yhtä aikaa ei ole mitään halpaa lystiä varsinkaan, kun siihen ei ollut varautunut ollenkaan.Pari päivää sitten kulutin aikaani kirpparilla ja arvatkaas mikä rekissä komeili. Huippu kuntoinen Polarn o. Pyretin talvihaalari ja vielä juuri Hennin kokoisena! Po.pin puvun vieressä oli vielä Ticketin talvihaalari, enkä siinä vaiheessa enää tiennyt kumman valitsen. Jere tuli kirpparille ja päädyttiin tuohon Po.pin pukuun, sillä sellaista me oltiin aiemminkin katsottu.
En näe puvussa lähes tulkoon mitään moitittavaa. Pepussa on vähän tummumaa muttei kovin näkyvää sellaista. Rinnuksen heijastinnauhassa on havaittavissa parissa kohtaa kulumaa mutta muuten puku tuntuu priimalta ja näyttää upealta♥  Eikä tämä maksanut kuin 30 euroa!
Vielä olisi vuorossa Helmin talvihaalarin hankinta ja taidan käydä kiertää muutamat kirpparit jospa kävisi uudestaan niin hyvä tuuri, että sattuisin tehdä yhtä mahtavan löydön.

12 kommenttia:

 1. Eikö oo kuule mahtava fiilis ku tekee oikeen super löydön kirpparilta :) hyvä ja edullinen, ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan mieletöntä! Ja vielä juurikin po.pin puku, kun sellaista olin aiemmin katsellutkin. Kiitos ♡

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oon ihan innoissani tosta puvusta ja toivoisin,että lumet tulisi jo! :D

   Poista
 3. Vau, ihan super löytö :) mä kanssa haaveilin yhtenä vaihtoehtona poppia, mut löysin ihanan pinkin, tosi siistin molo kidsin puvun talveksi ja hinta ei päätä huimanut ♡ Ihana tehdä hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis en voi uskoakkaan kuinka super löytö tämä oli! Puku on tosiaan lähes moitteettomassa kunnossa :) Jee kiva että sielläkin on tehty löytöjä! ♡

   Poista
 4. Hyvän löydön teit! :D Meillä kävi ihan samalla tavalla, olin luullut että meillä on kummallekin pojalle vaatteet - mutta esikoisen talvikamat olivatkin liian pienet. Hän on siis venähtänyt melkein 10 senttiä siitä kun edellisellä kerralla laitettiiin talvikamppeet pois. Huhu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis ihan hirveesti noi lapset venähtää lyhyessä ajassa! Ei sitä muista enää kuinka pieniä ne on vuosi sitten olleet :D

   Poista
 5. Noniin tää on siis se puku! Ihana ja tosi kiva, että löytyi halvalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo tää on se :) Ja on kyllä hinta-laatu suhde kohdillaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...