keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Linkitä blogisi !


Moikka! Meidän aamu alkoi taas tuttuun tapaan hirveällä kiireellä, mikä siinä on ettei sitä osaa nousta sängystä ylös heti silloin, kun herätyskello soi vaan aina täytyy torkuttaa ja venyttää unta mahdollisimman pitkään. Sen seurauksena juoksin taas päiväkodille viemään Helmiä ja tietysti unohdin kysyä milloin heillä se valokuvaus olikaan. Kirjoitin toki sen ajan johonkin ylös mutten sitä enää löydä. Aivot tuntuu olevan ihan hattaraa tällä viikolla. Hennin kanssa tultiin kotiin ja tyttö painelikin samantien huoneeseensa leikkimään ja itse kävin biologian tehtävien kimppuun. Nekin tuntuu jotenkin tänään tavallista haasteellisemmilta, joten tulin kirjoittelemaan teille.

Harmikseni on tullut huomattua, että moni lemppari blogi on laittanut lapun luukulle tai postauksia tulee muutenvain harvakseltaan, joten kaipaisin lukulistalleni uusia ihania blogeja joita seurata. Tykkään lukea muiden perheiden arjesta, mutta myös kaikki kauneuteen ja sisustamiseen liittyvät jutut kiinnostaa. Linkkaa siis kommentti kenttään oma tai suosikki blogisi! Laita kommenttiin mukaan myös pieni esittely blogista. Aikaa blogien linkittämiseen on tämän viikon sunnuntaihin asti eli 7.2.2016. Lupaan esitellä omat suosikkini parin viikon sisällä :)27 kommenttia:

 1. http://melkeinunelmaa.blogspot.fi
  Kirjoitan blogissa kaikesta. Elämässämme näkyy enemmän ja vähemmän aivo- sekä niskavammani ja niiden aiheuttamat kivut sekä väsymysoireyhtymä. Kivusta kerron suoraan kaunistelematta. Tykkään leipoa ja se näkyy blogissa gluteenittomina resepteinä. Lastenvaatteet, diy, askartelu, sisustus ja kaikki kaunis myös mukana menossa.
  Kirjottelen välillä tiheemmin ja välillä kipujen ja väsymyksen vuoksi tulee taukoja.

  Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista
 2. http://kuvastimeni.blogspot.fi/ - Kaksi rumaa ja pari kaunista

  23-vuotiaan äidin (perhe)lifestyle blogi. Mukaan mahtuu mm. lastenvaatteita, kirppistelyä ja kaikkea muuta arkeen kuuluvaa leipomuksista alkaen. Mukana matkassa poika (1/14) sekä pitkähiuksinen kihlattu.

  VastaaPoista
 3. http://tellujapikkutary.blogspot.fi

  Kotiäidin elämää blogissa pian 10 vuotta kotona ollut äiti kirjoittelee kaikesta elämäänsä liittyvästä. Mukana pääosissa koulussa oleva tyttö sekä 5-ja 2,5-vuotiaat vauhtiveljekset. Blogissa siis arkea, lastenvaatteita, leipomuksia, askarteluja, ihme höpinää ja muuta mitä milloinkin mieleen tulee :)

  VastaaPoista
 4. http://tiitutiiakatriina.blogspot.fi/?m=1

  24 vee mamma punapäiselle niilo pojalle. Vauhdikasta arkea ja rehellistä tilistä äitiydestä. Tämä äiti rakastaa lastenvaatteita sekä juhlien järjestämistä.

  VastaaPoista
 5. Linkitän omani vaikka luetkin.♥

  http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Äiti ja melukylän lapset -blogia kirjoittelee kolmekymppinen viiden lapsen äiti Terhi. Täällä on höpinöitä arjesta, lapsista, äidistä, vauva-ajasta ja elämästä yleensä. Ikuinen haaveilija joka rakastaa valokuvaamista, täytekakkujen väkertelyä ja ihania asioita. Meidän elämää sen kaikkine iloineen ja suruineen. Tervetuloa meitä seuraamaan!

  En tiedä seuraatko tätä blogia jo, mutta tässä yksi oma suosikeistani. :)
  http://nellixo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Täältä löytyy äitiyden saralla kovia kokenut kotiäiti. Blogista löytyy kuulumisten lisäksi reseptiikkaa ja tilitystä, siitä sun tästä.

  http://heimeillavalvotaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Hei! Kirjoitan blogia päätähtenä rakas koirani Tumppi :) olen vasta aloittanut kirjoittamisen, nyt alkuun pääpaino on koirassani mutta haluan myös pohtia elämää muutenkin ja kirjoittaa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista :) tykkään ulkoilla, fiilistellä ja pohtia elämää :) minulla on vielä paljon annettavaa :)

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. Sisustusta (postasin juuri samasta aiheesta!) :)

  www.valkeaaunelmaajahippusia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Taidankin olla jo sinun lukulistalla mutta linkitän silti :)

  http://lapsiparkki.blogspot.fi

  Tämä on yhden sellaisen työssäkäyvän äidin blogi joka on täynnä ei niin vakavaa pohdintaa lapsiperheen arjesta, toiveista, menoista ja kodin sisustuksesta. Joka viikko esittelyssä on myös jokin "tee-se-itse" toteutus joka kulkee nimellä #perjantaiprojekti.

  VastaaPoista
 10. Lisäänpä mäkin omani listaan:) mun blogissa eletään tällä hetkellä vähän raskauspainotteisesti,mutta löytyy myös sisustamista,kirppistelyä ja ihan sitä "normi" elämää neljän lapsen kanssa:)
  unelmienelamista.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. http://ihantavallinenmutsi.blogspot.fi

  Päälle parinkympin maman blogi jossa pieni (alle vuoden) prinsessa päätähtenä. Bloggaan arjesta, sisustuksesta, suunnitelmista ja aavistuksen diy-juttuja toisin sanoen sitä_sun_tätä :)
  Tervetuloa!

  VastaaPoista
 12. http://makeyourselfstrongertanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Minun blogissani elämää ruuhkavuosissa miehen ja kolmen lapsen keskellä. Itselleen nauramista, pyykkivuoriin hukkumista, lapsiin rakastumista, keliakiaa, kaukana sukulaisista asumista, väsymystä, lasten riitoja ja paljon rakkautta. Murrosikää, uhmaikää, lähestyvää keski-ikää... Elämän onnellisimmat, ja rankimmat, vuodet.

  http://ylipyykkivuortenlapilasikattojen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Ihan vaan tavismutsi bloggailee rehellisesti lapsiperheen arjesta, välillä rennosti itselleen nauraen. Blogista löytyy vähän kaikkea, sillisalaatti niinkuin kirjoittajansakin!

  Pyrin päivittämään aktiivisesti rennolla otteella. Äitiyttä ei aina kannata ottaa liian vakavasti. :)

  http://ihanvaantavismutsi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Yhtään ei blogini liity lapsiperhearkeen, mutta muuten kyllä kiinnityn hyvin tavallisiin asioihin. Paljon erilaisia tuunaus- ja DIY-projekteja sekä erilaisia populaarikulttuurin ikonisia juttuja pitkin poikin. Ehkä punaisena lankana, että mitä tahansa saattaa tulla vastaan. Blogikattaus pyrkii yllättämään edes jonkun edes silloin tällöin..

  http://www.vintagentti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. www.masamutsi.net

  Blogi pitää sisällään elämää teinin ja taaperon kanssa sekä elämästä kroonisten sairauksien kanssa. Blogi on arjen makuinen blogi.

  VastaaPoista
 17. Meiän perhe -blogini käsittelee meiän perheen elämää johon kuuluu minun lisäkseni mies,1,5v Tytär ja kissa. Käsityöt, reseptit ja kuulumiset ovat tärkeintä sisältöä ☺ tervetuloa kurkistamaan http://meianperhe.blogspot.fi

  VastaaPoista
 18. Hei! Blogini löytyy myös kotisivuiltani os www.saaraauvinen.fi

  Aiheet poikkeavat melkolailla muista ikäluokkani blogeista. :)

  VastaaPoista
 19. Tasapainoilua perheen ja punttien välissö. Pyykkivuori kasvaa ja painot nousee. :D tytöt 2013 ja 2015

  www.mammamiia.fi

  VastaaPoista
 20. Kaksosarkea ja kaikenmaailman hömpötyksiä, ruokabloggaajan kakkosblogi.

  Www.soppaajasirkushuveja.com

  VastaaPoista
 21. http://crissyspring.blogspot.fi/

  Blogissa kirjottelen kaiken näköstä maan ja taivaan väliltä. Elämästä kissan ja poikaystävän kaa.

  VastaaPoista
 22. www.ruuhkavuosia.fi domain sen oleellisen jo ehkä kertoo. ;) Yhden yksivuotiaan äiti, juuri palannut työelämään. Lisäksi iltaisin amk-opiskelija. Blogissa kaikkea mikä sattuu juuri olemaan ajankohtaista itselle. :)

  VastaaPoista
 23. 18-vuotiaan valokuvailijan kuvapainotteinen blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvaus-kurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa.

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. http://perheentuvalla.blogspot.fi

  28-vuotias viiden lapsen äiti kirjoittelee "elämänmakuista" blogia arjesta pienten lasten kanssa. Lapset 08, -10, -11, -13 ja -15. :)

  VastaaPoista
 25. aatunarkea.blogspot.fi

  Blogissa kahden lapsen arkea pian kolmen.

  VastaaPoista
 26. Kahden lapsen äiti ja yhden miehen vaimo (heh:D) kirjoittaa vähän kaikesta maan ja taivaan välillä. Pääaiheena tietty arki ja sen ympärille käärityt aiheet. Asiat jotka ovat taaperoarjessa pinnalla ja joita joutuu pohtimaan eläessään uhmaikäisen pojan kanssa saman katon alla. Vauvahaaveita ja kuumeilua, sitä oikeaa hetkeä miettien. Rakkautta sisustukseen, lastenvaatteisiin ja muuhun materiaan. Mielipiteitäkin ja syvällistä pohdintaa elämästä.
  munlempihetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 27. sisgostyle.blogspot.fi

  Juuri bloggailun aloittanut, reilu 30 vuotias ja 3 lapsen äiti kirjoittelee tyttöjen edullisista muotivaatteista, tyylistä ja kirppistelyistä. Tytöt 7v ja 2,5v. Paljon kuvia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...