perjantai 8. toukokuuta 2015

Aurinkolomalle lasten kanssa?

Matkakuume nostaa päätään pahemman kerran näin kevään tullen. Iltaisin monesti istutaan tietokoneen ruudun ääressä ja vertaillaan matkakohteita, hotelleja ja hintoja.
Olisi ihana päästä vähäksi aikaa pois täältä Suomesta, vaihtaa vapaalle ja jättää arjen tuoma stressi yksin kotiin murjottamaan!


Näen jo silmissä kuinka makaisin rannalla bikinit päällä grillaten valkoista ihoani katkaravun väriseksi, nauttisin kylmästä limusta, ihailisin piraatti tavaraa kojuilla- ehkä jopa ostaisin jotain, söisin muiden tekemää ruokaa, nukkuisin hyvät yö unet hotellin puhtaissa lakanoissa ja nauttisin siitä vapauden ja huolettomuuden tunteesta.


Tai vaihtoehtoisesti juoksisin pää kolmantena jalkana uima-altaalle jonne hyppäisin vaatteet päällä yrittäen pelastaa hukkuvan Helmin joka on irroittanut kellukkeet käsistään, valvoisin yöt hyssyttäen huutavaa Henniä joka sai vatsa kramppeja maistettuaan jotain buffet pöydästä, raahaisin kahta kiljuvaa ja väsynyttä lasta pitkin basaaria, yrittäisin selittää hotellin respalle, että lapseni on kadoksissa mutta saisin vain matkaesitteitä huvipuistoon, itkisin seinässä olevan torakan takia ja hoitaisin Jereä joka sai ruokamyrkytyksen syötyään äyriäisiä.

Millaista on matkustaa pienten lasten kanssa ulkomaille? Onko viikon reissu yhtä juhlaa vai täysi katastrofi?

6 kommenttia:

 1. Me oltiin kuukausi sitten parin viikon lomareissulla hieman alle 1-vuotiaan kanssa ja hyvin meni kaikki! Suosittelen :) Matkustaminen on mukavaa lapsen kanssa ja vaikka se ei olekaan ihan samanlaista mitä ilman lapsia niin lähtisin kyllä koska vaan taas uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Oon kyllä kuullut monilta juttuja onnistuneista reissuista. Mieli tekisi varara matka mutta arveluttaa millainen siitä tulisi tuon 2.5v uhmaajan & 8kk takiaisen kanssa :'D

   Poista
 2. ahha teksti sai nauramaan ääneen, hauskasti kirjotettu! Toivottavasti reissu olis enemmän ton ensimmäisen vaihtoehdon mukanen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Toivon sitä itsekin :D

   Poista
 3. Eiiiii varmaan kävis just toi toinen x) MUTTA jos tuohon varautuu, niin luultavasti ei voi kuin yllättyä positiivisesti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meidän tuurilla niin kyllä, se reissu olis just eikä melkein toi toka! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...