keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Mammamiitti meidän kotona

Oi vitsit miten kiva päivä eilinen oli!

Koko eilisen aamun ja edellisen illan siivosin, puunasin ja järjestelin tätä meidän kotia hullunkiilto silmissä. Potkin isimiehen pihalle paria tuntia ennen työvuoronsa alkua, jotta saisin loputkin asiat valmiiksi ennen vieraiden tuloa. Saatiin tänne meille siis vieraaksi 5 upeaa mammaa vauvoineen ja Helmille leikkikaveriksi tuli yksi samaa ikäluokkaa oleva Milo poika.
Luulen, että olivat naapurin mummot ja vaarit ihmeissään siitä metelistä mitä välillä täältä tuli. Kieltämättä talo oli täynnä touhua, ääntä, vilinää ja vilskettä!

Ruoka puoli hoidettiin nyyttärimeiningillä mutta oli kyllä hankalaa päättää mitä me sitten syötäisiin, kun suurimmalla osalla on jonkinsortin dietti tai kehonmuokkaus ohjelma meneillään. Perinteiset pulla kahvit ei siis sopineet kuvaan. Päädyttiin tekemään salaatti johon tuli kanaa, salaattia, rucolaa, kirsikkatomaatteja, paprikaa, kurkkua ja patros-fetaa. Hyvää oli tuollaiseksi perus salaatiksi.

Neljän aikaan iltapäivällä, kaikki lähtivät ajelemaan kotiin päin. Henni nukahti samantien omaan sänkyynsä päikkäreille ja Helmi pötkötteli pari tuntia sohvalla aivan uupuneena.
Meillä saisi useamminkin käydä paljon vieraita kerralla, kun sillä on näinkin positiivinen vaikutus, joten tervetuloa vaan :D4 kommenttia:

 1. Olipa ihana postaus! Kiva piristysruiske arkeen! Upeet kuvat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana päivä myös ja se varmaan kuvistakin ilmenee :)

   Poista
 2. Oi, mammatreffit on kyllä niin parhaita! Mekin yritetään järjestää oman porukan kanssa maholisimman usein :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mammatreffit on kyllä ihan huippuja! Pitäisi jaksaa järkkää näitä useamminkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...