torstai 21. toukokuuta 2015

Kesä suunnitelmia

Kesä ja lomat tekee kovaa vauhtia tuloaan ja sen myötä meidän kalenterit täytyy menoista, riennoista, tapahtumista ja kaikista kivoista jutuista. Tuntuu, että joka paikkaan pitäisi ratketa samaan aikaan mutta toisaalta on myös kiva juttu, että on tekemistä ja paljon puuhaa niin ei ainakaan tylsistymään pääse!


Kesällä meidän olisi tarkoitus:

Mökkeillä. Jeren vaarilla ja tämän naisystävällä on mökki tässä meidän lähettyvillä ja ollaan saatu kutsu muutamina vuosina sinne muttei olla päästy syystä tai toisesta siellä ikinä käymään. Tänä kesänä mennään kyllä ehdottomasti rentoutumaan viikonlopun ajaksi luonnon rauhaan!

Matka muumimaailmaan. Tämä ei varmaan tullut yllätyksenä ainakaan lähipiirille. Talvella yhtenä iltana Jere nukutti Helmiä ja kertoi mitä kaikkea kivaa kesällä tehdään, mm matkasta muumimaailmaan. Sen jälkeen Helmi on kysynyt joka aamu "joko mennään muumimaailmaan" Tämä reissu on siis kovin odotettu tuolle pienelle neidille.

Juhlia. Kesä on juhlien aikaa meidän suvussa. On pikkusisaruksieni koulun kevätjuhla, lapsuuden kaverini ylioppilas juhlat, Jeren, isäpuolen ja mummini synttärit. Juhlia siis riittää!

Perhematka laivalle. Tämä on vielä mietinnässä mutta olisi kiva käydä tämän bikini valmennuksen päätyttyä tallinnassa tai tukholmassa shoppailemassa. (Niin ja tietysti söisin hulluna kaikkia herkkuja laivan buffetissa)

Käynti huvipuistossa. Taitaa olla melkein 3 vuotta siitä, kun olen itse päässyt huvipuistossa käymään. Jonkunlainen kesäretki olisi mukava tehdä pikkusisaruksien ja oman perheen kanssa vaikka Särkänniemeen tai Linnanmäelle!

Retki Korkeasaareen. Viime keväänä tehdystä korkeasaari reissusta jäi huono maku suuhun kirjaimellisesti, kun saatiin Helmin kanssa oksennustauti kesken matkan. Jospa tehtäisiin tällä kertaa uusi parempi reissu.

Tutustumista maatilan eläimiin. Tässä meidän lähettyvillä on maatila, jossa saa käydä katsomassa ja rapsuttelemassa maatilan eläimiä. Luulen, että Helmi olisi onnesta soikeana!

Mammatreffeillä käyntejä. Olen onnellinen, että olen saanut äitiyden myötä tutustua moniin upeisiin äiti-ihmisiin joiden kanssa pystyn jutella sellaisia asioita joista ei varmaan tulisi juteltua lapsettomien kavereiden kanssa. Mahtavaa, että porukka jaksaa järjestää jatkuvasti näitä treffejä. (Tähän sopisi se sydänsilmähymiö)

Blogi tuttavien tapaamista. Ainakin yhden bloggaaja kaverin kanssa ollaan sovittu treffit kesäksi. Odotan innolla!

Festarit. Viimeksi kävin festareilla tarkemmin sanottuna summer upissa vuonna 2013. Tänä vuonna olisi hirveä hinku päästä ruisrock:iin tai weekend:eille !!

Matka ulkomaille. Tätä nyt ollaan pähkäilty kuukauden verran ja tarkoitus olisi lähteä Jeren, tyttöjen ja anopin kanssa aurinkoon elokuussa. Tämä matka on kyllä vielä iso kysymysmerkki.

Meidän kesä sisältää paljon myös:

Perheen keskistä aikaa Sukulointia UimistaGrillailua Herkuttelua JäätelöäAurinkoa Piknikillä käymistä Kukkien poimimista Asunnon sisustamista Ystäviä

4 kommenttia:

 1. Oi kun oli ihana postaus <3 ja kivaa jos mekin päästään mukaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jessica ♡ No mutta meidän täytyy vaan ruveta suunnittelemaan millon mentäisiin ja minne :)

   Poista
  2. Särkänniemeen!:D kesän alussa tai keskellä

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...