tiistai 12. toukokuuta 2015

Kun isi käy kirpparilla

Mun mielestä oli aika huvittava juttu, kun Jere ilmoitti lähtevänsä kirpputorille pyörimään ja katsomaan löytyisikö sieltä tytöille jotain. Normaalisti se olen minä joka hoitaa lapsien vaateostokset mutta aika huippua, että Jere tahtoi osallistua omatoimisesti myös tähän puuhaan!

Jännityksellä odotin millaisia pitsi hirvityksiä tai sateenkaari paitoja isi kantaa kotiin. Sain kuitenkin yllättyä positiivisesti, kun Jere toi söpöjä ja suloisia juttuja. Parit pitsisukat sieltä löytyi myös mutta nekin kyllä menettelee ;)
8 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä ihana puoliso! Monet miehet sais ottaa mallia Jerestä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa,että saan yllättyä Jeren päähänpistoista vielä näin reilu 5 vuoden jälkeen ♡

   Poista
 2. Söpöä :D Ois ihanaa kun Aleksikin joskus ilmottaisi menevänsä kauppaan tai kirpparille Even vaateostoksille :D

  Tosin musta tuntuu, että ei siksi mene kun olen aika tarkka noiden neidin vaatteiden kanssa. Ois kyllä silti kivaa, jos Aleksikin joku päivä ehdottais joitakin vaatteita kaupassa niin tietäsin millanen maku sillä on neidin vaatteiden suhteen :D

  Kaikki mun ostamat on vaan aina hienoja kuulemma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli Jereltä jo toinen kerta, ainakin mitä muistan! :D
   Mä en oo niin tarkka, jos Helmi haluaa punaisen hellokitty paidan ja saman väriset housut niin menkööt. Itse en halua tehdä lapsesta sellaista mini muoti naista, sellainen kerkiää olla myöhemminkin.
   Ja juu Jerelle kelpaa myös kaikki vaatteet mitä mä oon ostanut! :D

   Poista
  2. Jep :D en mäkään mitään sellasta, eikä Eve sellanen ookkaan mutta mulla käy silmään aina jos on kamalan kuluneet tai rikkinäiset vaatteet :'D tai jos jotkut värit ei sovi yhteen :D Se on välillä aika rasittavaa!

   Poista
  3. Oi. Ihania vaatteita. :3 Helmi näyttää söpöltä,Tossa kuvassa <3

   Poista
  4. Välillä itselläkin pistää jotkut vaatetukseen liittyvät jutut silmään. Tässä kerran pyysin Jereä pukemaan Helmille päälle ja kun näin mitä tytön päällä oli en tiennyt olisko pitänyt itkeä vai nauraa. Eli päälle oli löytynyt tunika, sukkahousut ja polvipituiset YÖ housut :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...