maanantai 3. lokakuuta 2016

TAVALLINEN ÄITI MALLINA - HITTI VAI HUTI?

Kovasti toivottiin Pietamon vaatemalliston kuvausten valmiita kuvia. Pikakelauksena tähän kerron vielä, että iloksemme pääsimme lasten kanssa toimimaan mallina upealle Pietamo brändille. Päivää oltiin odotettu jännityksellä mutta myös suurella innolla. Eniten arvelutti miten valokuvaaja tulisi saamaan tällaisesta jäykästä ensikertalaisesta mitään irti, turhautuisiko hän ja pakkaisi kameran laukkuun vai vetäisinkö itse hermostuksissani koko homman aivan pepulleen. Lapset nyt tietysti ovat mahdottoman kuvauksellisia eleineen ja ilmeineen mutta itsestäni en sanoisi samaa. Kuitenkin kun vihdoin sain sähköpostiini nuo kuvat niin kieltämättä koin positiivisen yllätyksen, sillä moni niistä oli jopa oikeasti hyviä! Vai mitä mieltä olette, voiko tavallinen äiti toimia mallina?


Vinkkinä että Pietamon Facebook sivuilla on käynnissä mahtava arvonta. Minä, Matleena (10plussan äiti) ja Terhi (Äiti ja melukylän lapset) valitsimme omat lemppari mekot ja siihen sopivat asusteet. Nyt voit käydä tykkäämässä omasta suosikistasi, eniten tykkäyksiä saanut asu arvotaan kuvasta tykänneiden kesken!

16 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja kaunis malli <3 eli hitti!

  VastaaPoista
 2. Oi miten upeita kuvia <3
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
 3. On kyl tosi kivoja kuvia! Oot kuvankaunis <3 Sun kautta oon kurkkinu noita Pietamon sivuja ja ihastellu niiden ihania kankaita...pitää varmaan saada värkättyä niistä jotain Nellalle...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...