torstai 30. kesäkuuta 2016

Olet kaunis, muistathan sen!

Jokainen nainen on varmasti joskus sortunut haukkumaan itseään peilin edessä. Nyrpistämään nenäänsä ja nipistelemään makkaroitansa. Itsensä mollaamisella ei kuitenkaan pitkälle pääse. Pian varmasti moni muukin alkaa ajatella samalla tavalla kerran itsekin hokee rumia sanoja ikäänkuin mantraa. Miksi ei mielummin keskittyisi niihin omiin positiivisiin ja kauniisiin puoliin. Mistä sinä pidät itsessäsi? Yritä huomata mielummin ne kauniit asiat, kun seuraavan kerran katsot peiliisi. Olen varma siitä, että sinusta löytyy niitä upeita piirteitä ja monta!


En ole mikään itserakkauden ruumiillistuma, sillä olen sortunut useaan otteeseen hokemaan peilin edessä "ai kamala kuinka iso takapuoli, löysäkin vielä. Eikö rinnat voisi enää yhtään enempää roikkua maassa tai hampaani olla suoremmat ja vaaleammat". Raskausarpi vihastani puhumattakaan. MUTTA olen päättänyt olla sinut itseni kanssa ja ainaisen voivottelun sijaan etsiä niitä kivoja asioita itsestäni. On se huomattavasti mukavampaa kävellä peilin eteen ja huomata kuinka kapea vyötäröni onkaan ja kuinka se ehkä sointuu kivasti leveän lantioni kanssa. Tai se kuinka silmäni ovat todella siniset ja niissä menee tajuttoman paljon vaaleita viiruja, ikään kuin salamoita niinkuin jotkut niitä kutsuvat. Sitäkin pidän vain positiivisena, että olen lyhyt, sovin mieheni kainaloon hyvin vaikka pituus ero onkin huima. Tällaisesta ajattelutavasta haluan mielummin pitää kiinni.


Mistä asioista sinä pidät itsessäsi?

13 kommenttia:

 1. Hyvä postaus hyvästä aiheesta.♥
  Mä pidän itsessä silmistäni, pitkistä jaloista ja nykyään jo jopa keskivartalosta. Ennen en tykännyt yhtään leveästä lantiosta, mutta nyt olen sinut senkin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että olet noin sinut itsesi kanssa! Ja olethan sä niin tajuttoman upea ♡

   Poista
 2. Voimaa ja ajatusta antava postaus.

  Minä pidän pehmeydestäni, kroppani on muhkurainen, mahani on kuin pullataikina ja kasvoni ovat lempeät.
  Minusta on kiva olla pehmoinen, helposti rutistettava ja lähestyttävä.

  VastaaPoista
 3. Kärsin nuorempana syömishäiriöistä ja nyt olen ollut vuosia "terveenä", vaikka vartalostani en vieläkään pidä. Koko ajan kuitenkin teen töitä sen eteen, että vielä joskus voisin katsoa pielikuvaani tyytyväisenä.
  Itsessäni pidän eniten tummanruskeista, suurista silmistäni, sekä joskus niin ärsyttävän paksusta tukastani :)

  VastaaPoista
 4. <3

  Mä pidän mun silmistä, hymystä, takapuolesta ja hiuksista :)

  VastaaPoista
 5. Pidän isoista silmistäni ja pitkistä ripsistäni, pidän myös olkapäistäni ja vatsastani. <3 Olisi kyllä paljon helpompaa kun näkisi aina ne parhaat puolensa. :)

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä niin asiaa! Kun vaan oppis itekkin etsimään niitä hyviä asioita itsestä hih :D

  Mun ehdoton lemppari ulkonäössäni on silmät ja huulet :)

  VastaaPoista
 7. Juuri näin <3 Pitäisikin osata ajatella noin, ihan jokaikinen <3

  VastaaPoista
 8. Täyttä asiaa! Ja sinä olet UPEA <3

  VastaaPoista
 9. Aamen! Olet ihana <3 Olen itse jo aikoja sitten päättänyt pysytellä juuri näillä linjoilla. Yritän ajatella sitä niin että kukaan ei ole täydellinen - mutta jokaisessa on jotain kaunista! <3

  VastaaPoista
 10. Ihana postaus. Täynnä tärkeää asiaa. Iso sydän!

  VastaaPoista
 11. Ihana Nea! Hyvä muistutus :) mistähän mie sitten tykkään kun mun maha hyppää sylinpuolelle :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...