maanantai 22. elokuuta 2016

ROMANTIIKKAA RUOKAPÖYDÄSSÄ - ÄITI ON RENGASTETTU

Otimme muutama viikko sitten miehen kanssa seuraavan askeleen suhteessamme. Menimme kihloihin ♡ Asia ei tullut sinäänsä mitenkään yllätyksenä tai tuntunut oudolta, olemmehan olleet yhdessä jo lähes seitsemän vuotta, reilu viisi vuotta näistä olemme jakaneet saman sängyn ja hammasharjamme ovat olleet ristissä samassa mukissa. Kihlauksesta ja ylipäänsä naimisiin menemisestä olemme keskustelleet viimeisen vuoden aikana yhä useammin mutta ajankohta ei ole aiemmin tuntunut juuri sillä hetkellä sopivalta. Onko tällaiselle elämän muutokselle olemassa sitten jokin tietty aika?


Seitsemän vuotta on omalla mittapuullani jo suhteellisen pitkä aika, vaikka tulevaisuuteen katsottuna se ei ole ajallisesti oikeastaan mitään. Paljon tälle ajan jaksolle on kuitenkin mahtunut kaikenlaisia elämän käänteitä. Olemme saaneet kokea kaksi raskautta, kaksi synnytystä ja kasvattaa kahta upeaa tytärtä. Olemme muuttaneet yhteensä 7 kertaa mutta puolitoista vuotta sitten ostimme vihdoinkin oman kerrostalo kolmion. Itse palasin neljän vuoden koti-äitiyden jälkeen takaisin koulunpenkille opiskelemaan unelma ammattiani ja mies vaihtoi "tutun ja turvallisen" työpaikkansa uuteen, toiveissaan kehittyä paremmaksi työssään. Elämä tuntuu kulkevan tällä hetkellä osittain pika kelauksella.


Mitään yltiö romanttista kosintaa en saanut. Tämä oli ennemminkin yhteinen päätös, kun illan päätteeksi istuimme molemmat yökkärit päällä keittiönpöydän ympärillä. Kieltämättä olin haaveillut pitkästä puistokävelystä pienessä lumi tuiskessa, kävelyn päätteeksi mies polvistuisi katulampun alla eteeni ja pyytäisi vaimokseen. Mutta ilman lumisadetta ja puistokävelyitä,  yhtä hyvältä tämä meidän kihlaus näinkin tuntuu. Olen onnellinen, me olemme onnellisia ♡ Uskon ja tunnen tämän miehen olevan se, jonka kanssa haluan jatkossakin jakaa elämäni jokaisen osa-alueen. Seuraavaksi varmaan pitäisi alkaa ideoimaan häitä! Keväällä täällä blogissakin nähdään aivan varmasti jonkinlaisia hää-postauksia, iiik!*Korvakorut ja pipo Pietamolta. Korvakorut saatu blogi näkyvyyttä vastaan.

32 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea täälläkin! Ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Onnea täälläkin vielä ♡♡♡ Mä niin odotan hääpostauksia, haluaisin kovasti itsekkin jo järjestellä, mutta meillä ei kai ihan vielä ajankohtaista. Toivottvasti joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka <3 Ja siis itsehän olisin jo into piukeena miettimässä värimaailmoja ja muita mutta mies on sietä mieltä että tässä on "aikaa". Vuosi on suhteellisen lyhyt käsite häähullulle naiselle :D

   Poista
  2. Jep :D joo miehet on aina samaa mieltä :D "ei oo kiirettä"

   Poista
 3. Paljon onnea teille <3
  Innolla odotan hääpostauksia, niitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sullekin Cecilia <3
   Hääblogit tuntuu olevan vaan kiven alla tai sitten en etsi oikeista paikoista :D Mutta hääpostauksia lupaan kirjoitella tuossa keväämmällä :)

   Poista
 4. Onnea vielä tätäkin kautta ❤️

  Ei meilläkään ollut yhtään sen romanttisempi. Mies kysy kesken leffan: "pitäskö huomenna käydä kattelee sormuksia?" No, kun sormukset saatiin, niin niiden kanssa sitten polvistu illallisen jälkeen. Mutta eihän sitä lasketa, kun rontti tiesi jo vastauksen ja yhdessä sormukset valittu 🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti<3

   Heh no ei kai sen tarvitsekaan mennä niin kuin elokuvissa! Lopputulos on sama kuitenkin ;)

   Poista
 5. Niin ihanaa <3 ei se mitään yyber romanttista vaadi <3

  VastaaPoista
 6. Kovasti onnea kihlautumisen ja tulevien häiden johdosta! <3

  Oli tosiaan varsin kiva löytää sun blogisi - jään innolla odottelemaan jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi iso kiitos <3
   Ja mukava kuulla, että jäät seurailemaan :) Hääpostauksia ei kyllä ihan vielä ole ainakaan tiedossa mutta keväämmällä sitten varmasti ;)

   Poista
 7. Onnea :)♥ me taasen on oltu kihloissa yli kaksi vuotta, ja välillä mietitään milloin mentäis naimisiin :'DD Mut se on niin kallista... kyllä vielä joskus. Hääpostauksia odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora <3
   Kallistahan se on mutta koko vuosi aikaa säästää ja kun paljon teee itse niin säästää pitkän pennin ;)

   Poista
 8. Onnea vielä tuhannesti.♡♡♡ Olette ihastuttava pari.♡

  VastaaPoista
 9. Onnea kihlautumisesta! Häät on niiiiin ihania ja niiden suunnittelu. Aikanaa minua kosittiin täysin yllättäen Tukholman risteilyllä ja pian hääsuunnitelmat valtasivatkin ajatukset ja vuosi niitä häitä sitten tehtiinkin. Sinun hääpostauksia odotellessa! ❤

  - Lellu mammoista -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! <3 Täytyykin laittaa sulle viestiä inspiksen toivossa ;)
   Täälläkin pikkuhiljaa mietitään ja suunnitellaan. Kirkko varataan jo tällä viikolla!

   Poista
 10. Onnea kihlautumisesta! :) Se on ihanaa, oli kosinta sitten millainen tahansa.

  Meillä on myös häät suunnitteilla kesälle 2017, nythän on jo hyvä aika alkaa suunnittelemaan! :)

  Laura
  isaidyesblogi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös sinne :)

   Näinhän se on. Ihanaa se on oli kosinta sitten millainen tahansa <3
   Täytyy kurkkia blogiasi jos sinne jotain häävinkkejä tulisi :)

   Poista
 11. Ihanaa paljon paljon onnea <3 !!!!

  VastaaPoista
 12. Ihanaa! Superpaljon onnea teille <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...