tiistai 5. tammikuuta 2016

2015 Vuosikatsaus

TAMMIKUU
Vuoden alussa tuli tehtyä monia uudenvuoden lupauksia, näin jälkeenpäin kun noita katselin niin sain toteutettua varmaan puolet, hyvä minä! Tehtiin myös muutamia Ikea reissuja, suunniteltiin uuden ja kaiken lisäksi ihan oman kodin sisustusta♡

HELMIKUU
Tälle kuukaudelle mahtuikin paljon kiireitä. Henni täytti puoli vuotta ja juhlittiin puolivuotisia kakun kera. Ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen kävin viihteellä ihanan mamma porukan kanssa ♡ Podin vaatekriisiä.. Juostiin pankissa ja muissa virastoissa, availtiin sähkö sekä netti sopimuksia ja vihdoin pääsimme muuttamaan uuteen kotiin! Sain tarramonsterilta testiin sukkaklipsejä ja pidin näistä myös arvonnan blogin puolella. Sain myös ihania kirjeitä muilta bloggaaja tovereilta ♡


MAALISKUU
Koko kuukausi piti sisällään lähinnä asunnon remontointia ja se näkyi myös blogin puolella. Avauduin jälleen Helmin uni ongelmista. Täytyy sanoa että olen niin onnellinen että nuo ovat nyt takanapäin. Hiukset kokivat myös radikaalin muutoksen, kun pätkäsin pitkistä polkan! Silloin se oli hyvä idea nykyisin kyllä hieman kadun tätä päähänpistoa.


HUHTIKUU
Tein mukavan yhteistyön Suomen voimistelutuote yrityksen kanssa ja sainkin heiltä voimistelurenkaat testiin. Nuo renkaat ovat vieläkin kovassa huudossa, jokainen lapsi joka tulee kylään haluaa aina kokeilla temppuja niissä. Tein toisenkin yhteistyön kuun aikana nimittäin Livboxin kanssa. Henni täytti 8 kuukautta ja tytölle iski selvästi hirmuinen pyrähdys oppimisen kanssa. Osallistuin #lapsistailaa haasteeseen ja annoin Helmin valita itselleni vaatteet, hienosti tuo pieni tiesikin mihin äiti tykkää pukeutua. Aloitin myös pikkuneidin kampaukset postaus sarjan, jossa esittelin arkisia kampauksia mitä tein Helmille. Olisiko tälle vielä kiinnostusta?


TOUKOKUU
Juhlimme äitienpäivää anopillani, kuinka onnellinen sitä onkaan, kun saa olla kahden upean tytön äiti ♡ Poimimme paljon valkovuokkoja,siis oikeasti PALJON! Järjestin myös mamma/lapsi tapaamisen täällä meidän luona. Täytyykin alkaa järjestämään jo seuraavaa, kun edellisestä on noin pitkä aika! Pohdin myös sitä voiko kahden pienen lapsen kanssa lähteä aurinkolomalle.


KESÄKUU
Teimme retken muumimaailmaan. Tämä itseasiassa oli täysin tuulesta temmattu idea. Aamulla makoilin vielä sängyssä ja päätin katsastaa Naantalin sään, siitä se muumimaailma ajatus sitten lähti! Juhlittiin juhannusta tyttöjen isomummin luona jonne olikin iso osa sukua kerääntynyt,itse ainakin rakastan sukujuhlia♡ Tuskailtiin uhman kanssa, joka pyrki esiin jokaisessa tilanteessa. Ei ollut Helmilläkään helppoa kun pienen pään sisällä käytiin tunteiden ja ajatusten sekamelskaa. Tehtiin toinenkin retki,tällä kertaa koiramäkeen. Sitten se isoin asia ja muutos. Helmi aloitti päiväkodissa tutustumis jakson. Luulin päiväkodin aloituksen olevan täynnä kyyneleitä ja harmaita hiuksia mutta päinvastoin se olikin iloa ja riemua ainakin Helmin puolelta♡ Kesäkuun lopusta sairastettiin kaikki viirus peräinen nuhakuume.


HEINÄKUU
Tämäkin kuukausi tuntui olevan täynnä menoja ja kiireitä. Heinäkuun alussa teimme ensimmäisen ulkomaanmatkan perheenä♡ Latviassa kävimme myös Riga Zoo nimisessä eläintarhassa ja suosittelen jokaista käymään siellä jos joskus Latviaan eksytte! Helmi sairasti vesirokon ja meille on täysi mysteeri, että onko Henni nyt sairastanut sen vai ei kun tytölle ei tullut kuin pari näppyä,Helmi puolestaan oli aivan täynnä näppylää. Ostin ensimmäisen järjestelmäkamerani, olen tähän Nikoniin kyllä todella tyytyväinen. Kävimme myös viereisessä kaupungissa kotieläinpuistossa ja pääsimme rapsuttelemaan mm porsaita, lampaita ja lehmiä. Tein yhteistyön Vähänkäytetty.fi nimisen nettikirpputorin kanssa, tuo onkin ihan kiva palvelu! Juhlimme Jeren synttäreitä Helsingissä,saimme pitkästä aikaa viettää kahdenkesken aikaa♡


ELOKUU
Juhlimme molempien tyttöjen synttäreitä. Helmi on syntynyt 20.8.2012 ja Henni 17.08.2014 täytyy sanoa että vanhemmilla on selvästi ajoitus ollut kohdillaan! Tein postauksen lasten passien hankkimisesta, itse ainakin yllätyin siitä kuinka helppoa se onkaan. Aloitin myös lukio-opinnot. Testasin sitä kuuluisaa "äitylit-jäätelöä" ja kieltämättä se oli taivaallista! Meiltä löytyy itseasiassa purkillinen kondensoitua maitoa kaapista juurikin sitä varten, että aion lähiaikoina taas tehdä jäätelöä.


SYYSKUU
Syyskuussa kerroin Hennin ihon pigmenttihäiriöstä. Käytiin myös Hämeenlinnan Touhutalossa leikkimässä Riikan ja tyttöjen kanssa. Vietettiin ihana rentouttava mökkiviikonloppu perheen kesken♡ Puhuin Helmin änkyttämisestä, mikä muuten on nyt jo loppunut lähes kokonaan. Lastenhuone koki uudistuksen,kun maalasimme sen pirteän keltaisella. Tein myös muutamat diy jutut.

LOKAKUU
Saimme koko porukka Helmin päiväkodista täitä! Podin hirveää väsymystä täiden häädön kuin myös pimeyden vuoksi. Voitin blogi kilpailun kautta liput I Love Me messuille ja se reissu tulikin niin hyvään aikaan, tarvitsin nimittäin pientä irtiottoa. Loppu kuusta järjestin lasten halloween juhlat, jotka juhlittiinkin riehakkaasti. Kävin myös Helsingissä Äidin Toive elokuvan kutsuvieras ensi-illassa, tuo oli aivan mahtava ilta!


MARRASKUU
Helmin lempparireppu meni rikki ja etsittiin pitkään uutta, joka korvaisi edes vähän menetystä. Jere oli ostanut mulle kampaaja lahjakortin ja kävinkin vaalentamassa hiuksia. En kuitenkaan pysynyt tuossa värissä vaan myöhemmin kokeilin viininpunaista. Helmi sai myös elämänsä ensimmäisen yökylä vieraan♡

JOULUKUU
Joulukuussa blogissa ei nähtykään melkein muuta kuin jouluun liittyviä diy juttuja kuten mm konvehtikuusi, taikataikinasta tehtyjä kuusen koristeita ja käpyasetelma. Kerroin myös meidän joulun vietosta ja joululahja toiveista.


15 kommenttia:

  1. Ei apua, niin ihana vuosikatsaus <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡ Kyllä tämän tekemiseen menikin lähemmäs 4 tuntia :D

      Poista
  2. Ihana kooste - kaikkea ootte kerennyt tekemään! :D On varmasti kiva kun voi palata tähän tekstiin kun syntyy sellainen kysymys "että mitä sinä vuonna tapahtuikaan".. Hih.. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin siitä kuinka paljon kaikkea vuoteen on mahtunut! Ja kieltämättä tällainen on aika kiva muisto sitten myöhemmin :)

      Poista
  3. Kääk onko siitä jo neljä kuukautta kun ollaan viimeks nähty :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu taitaa siitä olla niin pitkä aika jo! Aika menee ihan hirveen nopeesti :D

      Poista
  4. Ihanat kuvat ja paljon on teilläkin tapahtunut! :) voitais sopia joku reffipäivä vaikka keväälle? Olis kiva nähdä teitä taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja juu treffataan ihmeessä! Me käydään aika usein espoossa kun siellä on sukulaisia ja kavereita niin voisin facebookissa sulle viestiä laittaa, kun tiedän seuraavan kerran millon tullaan sinne päin. Käydään vaikka kahvilla jossain :)

      Poista
  5. Kauheasti olet ehtinyt! Tuosta koosteesta näkee kivasti mitä kaikkea sitä onkaan tehnyt. Ihana! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjasti tuli tehtyä kaikkea! Tällein vuosikoosteessa sen vasta itekin huomasin :D Ja kiva kuulla että tykkäsit ♡

      Poista
  6. Oot nähnyt paljon vaivaa tähän! Niin ihania kuvia ja tosi paljon ootte touhunnut kaikkea kivaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pohdin tämän tekemistä hetken aikaa sillä aikaa tähän upposi paljon mutta loppujen lopuksi oli se sen arvoista :) Kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...