torstai 21. tammikuuta 2016

Kysy kolme vuotiaalta!

Miksi puun lehdet on vihreitä ja toiset keltaisia? Miksi sisko on pikkusisko eikä isosisko? Miksi isi on aina töissä? Onko kalat minun kavereita? Miksi en ole merenneito? Nukkuuko prinsessat? Miksi punainen väri on punainen eikä violetti? Onko tämä minun lempi ruokaa? Miksi äiti juo kahvia? Onko tämä minun nukke? Miksi on pissa hätä? Onko nyt talvi vai kesä? Oletko varma että nyt ei ole kesä? Voinko mennä uimaan? Laitanko kengät jalkaan kun mennään ulos? Entäs pipon...? 

Kuten varmasti huomaatte pientä mieltä askarruttaa tällä hetkellä moni asia. Samoja kysymyksiä kysytään vanhemmilta päivästä toiseen, vaikka kysymyksiin tiedettäisiinkin jo vastaus. Toisinaan kysymyksissä ei ole edes mitään tolkkua vaan täällä tosiaan pohditaan onko muurahaisella varpaita tai mitäs se naapurin mummo ostikaan kaupasta ja äitinä minulla pitäisi aina olla varuilla jokin selitys kaikelle, tietysti! Meille on rantautunut siis tuo hellyyttävä mutta toisinaan myös harmaita hiuksia aiheuttava kyselyikä. Tästä sainkin idean! Paljon löytyy kysymyspostauksia joissa kysytään kysymyksiä bloggaajalta tai bloggaajan kumppanilta, itse olen toteuttanut molemmat mutta nyt onkin lasten vuoro! Helmillä on laaja sanavarasto kuin myös vilkas mielikuvitus ja mielellään tyttö vastaileekin aina hänelle esitettyihin kysymyksiin. Joten mitä sinä haluaisit kysyä Helmiltä tai minkä asian haluaisit Helmin selittävän?


5 kommenttia:

 1. Lentääkö kärpäset kattoon selkä vai jalat edellä ? Kuinka pieni on hyttysen sydän ?

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia kuvia.♥
  Mikä on lempipaikkasi kotona? Mitä teet äidin kanssa mieluiten? Entäs isin? Mitä äiti ja isi sanoo sinulle usein? Mistä ruuasta pidät paljon? Laitatko ennemmin mekon vai housut? Mikä on ulkona kivointa?

  VastaaPoista
 3. Ihana neiti <3 No tietty olisi kiva kuulla vastaukset esim. seuraaviin kysymyksiin: "minkälainen äiti on sinun mielestä?", "mikä haluaisit olla isona?", "Mikä on pienin asia minkä tiedät? entäs isoin?" "Minkä niminen olisit jos nyt saisit valita itsellesi uuden nimen?"

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia ♥ Kysyppä siltä neitokaiselta vaikka että mitä äiti tekee silloin kun Helmi ei ole kotona :D

  VastaaPoista
 5. Ihana!! Helmille kysymyksiä: millainen äiti on aamuisin? Montako varvasta sinulla on? Millainen pikkusisko sinulla on? Mitä olet tehnyt tänään? Kuka on maailman paras? Mikä on lempilaulusi? Kenelle haluaisit antaa pusun? Mitä puput sanoo? Onko jäätelö pahaa? Mitä isi leikkii sun kanssa?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...