maanantai 8. toukokuuta 2017

LASTEN NAAMIAISET

Huomenta! Tarkoitus oli jo viikonloppuna kirjoittaa teille meidän perjantaisista lasten vappu/kevät juhlista mutta ylimääräistä aikaa ei ollut edes sitä tuntia koneen äärellä. Usein kalenteri näyttää aika tyhjältä mutta sitten, kun on menoa niin kaikki tuntuu olevan aina samalla kertaa. Perjantaina aamupäivästä oli tosiaan nämä lasten bileet, illalla menin käymään yhdissä aikuisten juhlissa, lauantaina juhlimme Espoossa kaverini 2 vuotista poikaa ja eilen aloittelin kevätsiivousta ikkunoidenpesulla. 

Mutta nyt vapaapäiväni vuoksi tässä on hieman bloggaus aikaa ja pääsen kertomaan noista pirskeistä! Näitä juhlia lapset olivatkin odottaneet kovasti, noin kuukausi takaperin saimme päivämäärän päätettyä ja sen jälkeen alkoi juhlien suunnittelu.


Juhlilla ei ollut sen suurempaa syytä kuin vanhempien halu treffata taas pitkästä aikaa. Olemme kaikki hyviä kavereita keskenämme mutta asumme ympäri Suomea, joten näemme toisiamme aika harvoin. Tällaisia juhlia, kun järjestää sillontällöin niin lapset pääsevät leikkimään keskenään ja vanhemmat juoruilemaan muuallakin kuin whatsappissa tai puhelimessa. Juhlat oli naamiaisteemalla (kuten yleensä nämä tuntuu olevan), meidän lapset olivat pukeutuneet Frozenin Elsaksi ja Annaksi. Täällä vieraili myös yksi palomies, apina, hai, kissa, supervauva ja prinsessa. 

Järjestämme tällaiset treffit aina nyyttäri tyylillä. Tällä kertaa tarjolla oli, kurkkua ja tomaattia, kroisantteja, poppareita, maissinaksuja, suklaaseen dipattuja vaahtokarkeja ja viinirypäleitä. Minime.fi lähetti meille super söpön, juhlaan sopivan Petit Monkey eläinaiheisen astiaston.


Juhlista tai juhlijoista ei ole kovin montaa kuvaa, syystä että täällä oli aika hurja meno jatkuvasti. Osaatte varmaan kuvitella 8 sokerihumalaista lasta kerrostalo kolmioon, se on aikamoinen kombo. Pari ensimmäistä tuntia kului rattoisasti leikkien ja pelien lomassa mutta iltapäivällä leikit alkoi olla luokkaa “hypitään sängyllä, kiivetään lipaston päälle ja työnnetään kissaa rattaissa” silloin vietiin lapset meidän makkariin ja annettiin soppakauha käteen. Nyt saisi luvan kanssa mätkiä, hyppiä, huitoa= yrittää saada pinjata rikki. Rikki se ei kuitenkaan mennyt, olin tehnyt sen pahvilaatikon pahvista, joka olikin yllättävän vahvaa, eikä sekään tietysti edesauttanut, että teippasin hevosen osat jesarilla kiinni, kun tavallinen teippi oli loppunut. Yritystä lapsilta ei kuitenkaan puuttunut, heh. Mäiskimisestä huolimatta lasten lempipuuhaa näytti kuitenkin olevan piilosilla leikkiminen, ilmapallojen heittely ja päätön sinkoileminen.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...