maanantai 16. toukokuuta 2016

18 x Jatka lausetta



En ymmärrä... Minkä vuoksi lapset pukevat kengät poikkeuksetta aina vääriin jalkoihin.

Seuraavaksi ajattelin... Lukea muutamia blogeja ja suunnitella kesän menoja.

Viimeaikoina... Elämä on tuntunut menevän pikakelauksella eteenpäin. Hirveästi kaikkea uutta ja mahtavaa on tapahtunut ihan viime viikkojen sisällä. Oltiin juuri Turkissa perheen kesken lomailemassa, pääsykokeet haluamaani kouluun ovat kuun lopussa ja työasiat näyttävät hyvältä.

En osaa päättää... Ottaisinko ripsienpidennykset taas kesäksi vai en. Ehkä värjäisin hiukset tai leikkauttaisin uuden hiusmallin.

Muistan ikuisesti... Lapsieni syntymän. Vaikka äitiys on tehnyt aivoista ihan hattaraa niin lasten syntymät ovat kuitenkin sellainen asia kaikessa kamaluudessaan ja ihanuudessaan, että ne muistan varmasti ikuisesti <3

Päivän paras juttu... Oli kun kävin sopimassa työnantajani kanssa työvuoroista, toisin sanoen sain kesätöitä! Aivan huippua! Samalla reissulla kävin päiväkodissa tekemässä tytöille päivähoito sopimukset.

Noloa myöntää, mutta... Pelkään järjettömästi kaikenlaisia hyönteisiä. Kerran näin sängynpäädyssä valeskorpioonin ja itkin aamuyöhön saakka keittiön tuolilla, koska en uskaltanut mennä makkariin. Kerran soitin yöllä paniikissa kaverilleni, koska kylppärin seinässä oli hämähäkki.

Viikko sitten... Nautin +30 asteen helteestä makoillen rantatuolissa ja siemaillen sitruuna jääteetä. Masentaa niin samperisti olla Suomessa, varsinkin kun sataa vettä!

Kaikista pahinta on... Kun omalle lapselle sattuu jotain. Kerran esikoinen kiipeili puolen metrin korkuisella kivimuurilla ja tipahti takaraivolleen asfaltille. Muistan varmasti aina sen onton kolahduksen ja rasahduksen, aivan kuin tölkki olisi rutistettu kasaan. Ihmeen kaupalla saatiin tuosta vain muistoksi iso kuhmu, eikä mitään sen pahempaa.

Salainen taitoni on... niin salainen etten tiedä sitä itsekään.

Jos saisin yhden toiveen se olisi... Ainakin kaksi toivetta lisää, ei yksi toive riitä mihinkään, heh! No mutta toivoisin ainakin vakaata ja tervettä elämää meille ja läheisilleni.

Minulla on pakkomielle... Laskea kaikkea mahdollista. Vastaantulevia autoja, lyhtypylväitä, portaita, oikeastaan mitä vain. Meillä on rappukäytävässä 16 porrasta jokaiselle tasanteelle, äitini uudessa kodissa on 14 porrasta yläkertaan tai esimerkiksi viereisen leikkipuiston liukumäessä on 6 porrasta. En edes oikeasti nauti tästä laskemisesta, itseasiassa se on välillä erityisen ärsyttävää!

Söin tänään... Kanakeittoa. Enkä yhtään palaa suklaata tai muitakaan herkkuja! (Tosin päivää on vielä jäljellä..)

Ärsyttävintä on... Kun joku henkilö selittää samaa asiaa aina uudestaan ja uudestaan.

Tekisi mieli... Varata matka jonnekin ihanaan ja lämpimään paikkaan.

Minusta on söpöä... Kun tytöt halivat ja pusuttelevat toisiaan.

Hävetti... Kun soitin terveyskeskukseen ja unohdin kuopuksen syntymäajan. Pyysin virkailijaa odottamaan, jotta voin tarkistaa sen passista.

Olenko ainoa jonka mielestä... Miehet nalkuttavat naisia enemmän!



--------------------------------------------

Loppuun vielä Silverjungle arvonnan voittaja ja se oli tällä kertaa Marjo.
Onnea ! <3

11 kommenttia:

  1. Olipas kiva lukea miten sinä jatkoit lauseita. :)

    VastaaPoista
  2. Tuo viimeinen... "Olenko ainoa jonka mielestä miehet nalkuttavat naisia enemmän", et ole ;)

    VastaaPoista
  3. Tää on tosi hauska! :D Näiden kautta jotenkin tuntuu, että "oppii tuntemaan" paremmin <3 Ihanaa viikkoa teidän poppoolle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään lukea muiden blogeista vastaavia postauksia :) sitä samaa teille ♡

      Poista
  4. Hauska postaus ! Täytyykin itse tehdä tämä sama :D

    VastaaPoista
  5. Hyviä vastauksia :D itsehän kuulun niihin jotka kertoo samaa asiaa satakertaa ja ihan rehellisesti en edes muista että oon sen kertonu aikasemminkin! Sekin on ärsyttävää... :'D

    VastaaPoista
  6. Näitä oli kiva lukea! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...