sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Turkin reissutunnelmia

Aivan huikea, siis tajuttoman upea viikko takana päin. Harmitti ihan vietävästi lauantai aamulla, kun herätyskello pirisi viiden aikaan ja ilmoitti, että olisi aika sulkea matkalaukku ja suunnata kohti lentokenttää. Jokainen meistä olisi varmasti mielummin vetäissyt uikkarit niskaan ja painellut merenrannalle nauttimaan nousevasta auringosta ja sitruuna jääteestä. Tämä oli ensimmäinen etelänreissu perheen kesken ja oikeastaan tämä oli ensimmäinen etelänreissu minkä itse olen koskaan kokenut. En osaa oikeasti edes kuvailla kuinka kivaa meillä oli. Jään kaipaamaan tuota ihoa kipristelevää aurinkoa ihan todenteolla, sain jopa väriä kalvakalle iholleni! Kaipaamaan jään myös mukavia paikallisia jotka avasivat ovet, kun työnsin rattaita markettiin, he hymyilivät aina leveästi ja tervehtivät, nipistelivät lapsia poskista ja ottivat jopa syliin hassutellakseen heidän kanssaan. Kuuma hiekka joka poltti jalkapohjissa kuin myös se mansikkamargarita jonka join turkkilaisessa illassa samalla, kun katsoin perinteikästä turkkilaista tanssia, saa väkisinkin suupielet nousemaan korviin saakka. Vuorilta oli upeat maisemat kaupungille ja lomaviikon kruunasi viiden tunnin mittainen laivaristeily merirosvojen kanssa. Tutustuimme matkan aikana myös muutamiin muihin suomalaisiin joiden kanssa tulee varmasti pidettyä yhteyttä kesän aikana. Päälimmäisenä tuosta reissusta jäi sellainen fiilis, että lähtisin vaikka tältä istumalta uudestaan jos siihen olisi mahdollisuus. Lapsetkin nauttivat joka hetkestä täysin rinnoin. Kuvittelin lasten kanssa reissaamisen ihan extreme puuhaksi mutta se oli oikeesti mukavaa, suosittelen! Kuvia tuli otettua kahden muistikortillisen verran, niistä olikin hankala valita mitä tänne teille näytän, joten karsimisen jälkeenkin kuvia on p a l j o n.



20 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia!! <3 mulla tulee ihan matkakuume... ääh, pakko päästä rannalle!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mulla on ihan järjetön matkakuume vaikka reissusta on alle 48 tuntia 😄! Haaveilen tässä juuri Kreikan matkasta ;D

      Poista
  2. Näyttää niin ihanalta! Teillä oli kuuma, toisin kuin meillä Kreetalla... Seuraava viikko olisikin ollut kuuma. Näyttää kyllä niin täydelliseltä lomalta. Kun muistaa rasvauksen, unet ja syömiset niin onhan reissussa helpompaa lasten kanssa kuin kotona ;)

    Hei vinkki kuvaukseen meren rannalla! Mä käsittelen kaikki kuvani ilmaisohjelmalla nimeltä Picasa. Siinä voi suoristaa tuon horisontin helposti. Sillä ohjelmalla kun klikkaa automaattisen värin- ja kontrastinsäädön, niin tulee uusia sävyjä kuviin :)

    https://ylipyykkivuortenlapilasikattojen.blogspot.fi/2016/05/kreeta-ystavallinen-aurinkoinen-ja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi kiva että vinkkasit meinaa itseä höiritsi myös noi horisontit jotka on miten sattuu! Lasten kanssa matkustamisesta niin se oli kyllä huippu hauskaa ja ennenkaikkea touhuntäyteistä mutta rentoutuminen oli siitä kaukana :D Lähtisin silti millonka vaan uudestaan!

      Poista
  3. Näyttää tosi ihanalta <3 Kiva, että teillä oli onnistunut matka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa tuolla olikin ♡ Ja mitä reissuun tulee niin ihan nappiin meni :)

      Poista
  4. Ihana kuulla, että teillä meni reissu noin hyvin! Ihan huippu lomalta kuulostaa ja näyttää kuvienkin puolesta :) Ehkäpä sitä ens vuonna pääsisi perheen kanssa myös lähtemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi muuta kuin suositella! Pieni irtiotto arjesta tekee kyllä hyvää :)

      Poista
  5. En kestä, niin ihania kuvia. Teillä on varmasti ollut niin ihana reissu.♥

    VastaaPoista
  6. Masokisti kun olen, niin oli pakko matkakuumeen kourissa lukea tämä postaus! Ihana loma teillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, no ehkä te keksitte jotain mikä helpottaa reissukuumetta ;)

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Ihan huikea loma oli kyllä! Siis näitä reissu kuvia oli noin 1000! Hankala valita vain pariakymmentä kun näytettävää olisi ollut vaikka kuinka :D

      Poista
  8. Voi miten ihania kuvia, taisi olla lämmintä ! ;)

    VastaaPoista
  9. Oliko Isabella hotelli? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Isabellassa oltiin, taitaa olla tuttu paikka? :)

      Poista
  10. Oi näyttää ihanalta,me lähdetään heinäkuussa Turkin Sideen jeej :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mies on käynyt Sidessä ja on kuulemma mukava ja rauhallinen paikka :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...