maanantai 11. huhtikuuta 2016

Mammat Kuntoon

Yhdessä ihanan Äiti ja melukylän lapset-blogin Terhin kanssa suunnittelimme, jos polkaistaisiin käyntiin Mammat kuntoon projekti, jossa jokainen saa itse laatia omat säännöt joista pidetään kiinni. Sääntöjä on lupa muuttaa, saa ja pitää pitää kiinni herkkupäivästä, saa rehkiä salilla tai pitää kotijumppaa. Kunhan se on tapa, joka on itselle se toimivin. Kerran kuussa otetaan mitat, rinnan alta, vyötärö, lantio, reisi ja halutessaan paino. Mukaan laitetaan myös kuvia, jotta tapahtunut muutos olisi helpommin nähtävissä. Jokainen kuitenkin tekee omalla tavallaan. Haluatko mukaan? Onko sinunkin paras kaveri ollut ennemmin suklaa kuin lenkkarit? Perustimme salaisen Facebook ryhmän, jonka tarkoituksena on tsempata toinen toisiamme tämän asian saralla. Tästä linkistä voit käydä laittamassa liittymispyynnön  jos haluat mukaan.

Voin heti alkajaisiksi myöntää, että olen aikamoinen sohvaperuna, patalaiskakin vielä. Viihdyn liiankin hyvin laiskanlinnassani, posket täynnä sipsiä ja suklaata. Dippiä voisin lusikoida suoraan purkista ja sitä rataa. Sain kuitenkin jostain aivan järkyttävän boostin kuntoilun suhteen, en tiedä onko se tämä kevät, muutamat pelastusrenkaat vyötäröllä vai sitten ihana ystäväni Terhi, joka istutti tämän kuntoilu ajatuksen mieleeni. Sipsit ja suklaat saavat jäädä kaupanhyllyille ja mua nähdään tästä edes päin enemmän pururadalla.


Tosiasiassa vihaan juoksemista, joten sitä en edes yritä. Puolestaan aion tehdä vähän pidempiä lenkkejä ja ripeästi kävellen. Toinen mikä saa ihon väreilemään inhosta on ajatus kuntosalista. Jotenkin sitä mieltää asian niin, että salilla käyvät vain ne kireät fitnesspimut eikä tällaisella pehmeällä amatöörillä ole sinne mitään asiaa. Eihän se nyt näin mene, mutta mieluusti aloittelen ihan yksikseni kotona jumpaten. Olen aina muutenkin tehnyt sen virheen, että lähden heti yrittämään maximaalista tehoa ja sen seurauksena liikunta harrastus on loppunut viiden viikon sisällä, se kuntoilun kiva fiilis sekoittuu verenmakuun suussa. Nyt siis ihan kevyesti tunnustellen vaan eteenpäin.


Painoa ei tarvitse tiputtaa mutta olisi toivottavaa, että kropan löysä olemus kiristyisi. En ala tähän nyt kuitenkaan luettelemaan epäkohtiani tai niitä vartaloni "heikkouksia". Toinen syy miksi haluan muuttaa elämäntapojani on yleinen hyvinvointi. Olen huomannut kuinka uupuneeksi ja jotenkin harmaaksi sitä tuntee itsensä. Haluan siis tuntea olevani virkeämpi ja energisempi, pelkästään nämä yhdessä tuovat myös kevyemmän olon. Nyt laitankin kesäistä musiikkia soimaan kuulokkeista ja painelen lenkille.

Tämän hetkiset mitat
Rinnan alta 74cm
Vyötärö 70cm
Lantio 94cm
Peppu 98cm
Reisi 56cm

Paino 53kg
Pituus 158cm

Perustimme salaisen facebook ryhmän, jonka tarkoituksena on tsempata toinen toisiamme tämän asian saralla. Tästä linkistä voit käydä laittamassa liittymispyynnön  jos haluat mukaan.

18 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mä en ikinä voi lähtee tälläiseen mukaan kun mun itsekuri on niin huono, ja oon maailman paras selittään itelleni miksi pizza on parempi vaihtoehto :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tietkö mä oon oikeesti ihan samanlainen. Joka ilta perustelen itelleni et miks voin syödä sen jäätelön tai avata sipsipussin. Nämä perustelut vaan tuppaa olla sitä luokkaa että "kolautin varpaan, aamulla vähän harmitti, lapset kiukutteli" Mutta nyt loppuu selittely :D

   Poista
 2. Hyvä naiset! 💪🏻 Hieno haaste! mä just totesin, että mun elämään ei nyt sovi treenaus. Kirjoitinkin siitä just. Paino on tippunut samalle tasolle mitä se on ollut yläasteella.. Joten mä tankkaan lisää pullaa. 😅 Liikunta tekisi hyvää kyllä ihan kunnon kohottamiseen, mutta ehkä vähän myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla imetys ei vieny paljoa mitään, tosin söin tolkuttomasti makeeta sillonkin niin syy lienee siinä. Mä voisin lahjottaa meiän herkkukaapin sulle :D

   Poista
 3. Jeejee! hyvä te! <3 mä niin pidän peukkuja teidän projekteille ja jään seurailemaan teidän jatkopostauksia! Meikäläisellä on vähän omat kuviot aina näissä treeneissä, yritän nyt kovasti noudattaa samaa systeemiä mikä on ollut käytössä jo parisen vuotta. Hihii..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Yritys on ainakin kova ja tällähetkellä on kova tsemppi päällä :) Jatkopostauksia tulossa varmasti ;) ♡ Mua nyt hirveesti kiinnostaisi tämä sun systeemi :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Lähettäisin postissa mutta mies varmaa vetäisi pussillisen herneitä ja pari porkkanaakin nenää jos karkit heivaisin pois tuolta kaapista :D

   Poista
 5. Isosti tsemppiä :) Seuraan mielenkiinnolla, mutta jättäydyn vielä hyvällä omalla tunnolla herkuttelemaan ja luotan imetyksen voimaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sulla on aikaa vielä jumppailla, nyt nautit vauvasta ja imetyksestä ♡

   Poista
 6. Vautsi mikä hieno idea teiltä naiset!!!Tsemppiä hurjasti!!

  VastaaPoista
 7. huolitteko tohon ryhmään raskaanaolevia? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama raskaana oleva on kyllä ryhmässä, joten mukaan vaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...