torstai 11. kesäkuuta 2015

Taaperotuhoja 3

Taas olisi aika perehtyä näihin Helminaattorin kommelluksiin. Helmillä on tällä hetkellä raivostuttavan paha uhma meneillään ja se näkyy myös näiden taaperotuhojen laadussa! Siinä missä ennen Helmi päätti pitää tee-kutsuja tyhjentämällä jääkaapin sisällön oman huoneensa lattialle niin nyt ollaankin siirrytty astetta kovempiin tuhoihin. Tästä pääsette lukemaan edelliset tuhot1, tuhot2

Etsin mun meikkejä joka paikasta parin päivän ajan. Siis aivan joka paikasta! Katsoin jokaisesta kaapista ja kaadoin Helmin lelulaatikotkin lastenhuoneen lattialle muttei niitä löytynyt. Epätoivoisena soitin anopillekin, jospa Helmi olisi laittanut meikkipussin mummin laukkuun, kun hän kävi meillä kahvilla. Eipä näkynyt. Seuraavan kerran, kun siivosin kunnolla ja siirsin sohvan pois paikoiltaan löysin maissinaksu pussin jonka sisältä paljastui kaikki omistamani meikit sekä muutama ponnari.

Hennistä on tullut Helmille suurin kiusan kohde. Tässä Hennillä on naama mustelmilla, kun Helmi oli tuupannut Hennin kumoon...

Vietettiin ihana rauhallinen aamu yhdessä perheen kesken. Syötiin täyttävä aamupala ja istuttiin ruokapöydän ääressä jutellen ties kuinka pitkään. Helmi, kun oli syönyt lähti pissalle vessaan. Ihmettelin mikä nyt kestää niin kauan ja kävin katsomassa. Siellä Helmi levitteli pikkasen liian kallista naamarasvaa omaan tukkaansa, kylppärin seinään ja näköjään suuhunkin sitä on mennyt.

Taas kerran Henni on Helmin kiukun ja turhautumisen kohteena. Olin komentanut Helmiä huonosta käytöksesta ja Helmin piti päästä purkamaan viha siskoonsa, joten päätti kostona purra Henniä sormesta.

Helmi varmasti ajatteli vain hyvää, kun lappasi pöntön täyteen kissan pellettejä. Apuahan tästä tempauksesta ei kovin paljoa ollut, kun pönttö meni tukkoon ja sitä availtiinkin pitkä tovi.


Hyvä uskoisena luulin, että tytöt on päikkäreillä mutta Helmi olikin käynyt varkaissa äidin penaalilla ja maalaili tyytyväisenä Hennin naamaa ruskealla tussilla. Niinhän sitä sanotaan, ettei hiljaisuus ole hyväksi lapsiperheessä.

Mulla oli kiire siivota kotona ja saada paikat nopeasti järjestykseen ennenkuin Jere pääsee töistä kotiin, koska meillä oli jotain menoa silloin. Sanoin Helmille, että ottaa puuhalaatikosta värityskirjan ja liidut ja menee värittelemään keittiön pöydän ääreen. Sain itse oppitunnin tässä siitä, ettei ikinä ole liian kiire, kun on lapsista kyse. Vähemmältä vaivalta olisin säästynyt jos olisin itse antanut ne tavarat kuin se, että yritin epätoivoisesti saada akryyli väriä pestyä pois Helmin hiuksista+vaatteista sekä keittiön pöydästä ja tuolien verhoiluista.

Kerran ihmettelin onko meidän läppäri mennyt rikki tai imenyt jostain itseensä viiruksen, koska viimeksi, kun olin läppäriä käyttänyt se toimi normaalisti mutta seuraavalla kerralla näppäimet eivät enää totelleet. Yritin painaa Ä-kirjainta mutta sainkin vain heittomerkin ja sitä rataa. Itku kurkussa selitin Jerelle, että nyt oon varmaan onnistunut hajoittaa meidän uuden tietokoneen. Selvisi, että Helmi sitä oli käynyt räpeltämässä ja oli vaihtanut englannin kielisen näppäimistön käyttöön tuolta oikeasta ala reunasta.

Helmi on oikein näppärä tyttönen ja osaakin avata meidän parvekkeen oven lukon ihan omin avuin. Parvekkeelta on lentänyt kokonainen muumi armeija sekä saippuakuplat kauniissa kaaressa perässä.

Helmi myös osoitti mieltään rankasti mulle tässä yksi päivä. Hän tahtoi, tahtoi, ei tahtonutkaan, tahtoi sittenkin. Lopuksi menetin hermoni enkä enää kuunellut, joten kapinallisena tuo meni ja pissasi eteisen lattialle.

8 kommenttia:

 1. Ai kamala! :D näitä ei vaan voi lukea nauramatta, vaikka tositilanteessa tuskin naurattaisi itseäkään. Tsemppiä näihin kaikkiin lapsen kuningasideoihin!

  Http://kaksinkappalein.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tositilanteessa ei paljoa naurata mutta jälkeenpäin kyllä :D "aika kultaa muistot" vai miten se meni :'DD

   Poista
 2. Ai kamala... :D ei varmaan joo paljon naurata. Mut kiva että muillakin, taas kerran. Meidän pienemmän varpaat näytti eräs päivä samalta, kuin Hennin sormet. Pikkasen palo äidilläkin pinna siinä kohtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän siinä on, että täytyy kostaa pienemmälle. Paiskoisi vaikka tavaroita seinään kunhan ei pienelle pahaa tekisi. Aina täytyy silti olla puremassa tai tuuppimassa. Kyllähän noi siis toimeen hyvin tulee mutta näin aina silloin kun Helmi itse on toiminut hölmösti ja saa rangaistuksen..

   Poista
 3. Voi Helmi! Lohduttaako yhtään, että nämä saattavat naurattaa joskus kun Helmi on aikuinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurattaa nämä toilailut jo nytkin, mutta kyseisellä hetkellä ei paljoa huumoria irtoo :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...