maanantai 22. kesäkuuta 2015

Meidän juhannus

Me vietettiin rentouttava ja mukava juhannus Jeren mummolassa, jonne oli iso osa sukua kerääntynyt. Alasti en juossut peltojen poikki, en kerännyt seitsemää erilaista kukkaa, koska haluan uskoa, että tuo mies mikä mulla nyt on,- on se oikea. En myöskään tehnyt mitään juhannustaikoja.
Mutta söin aivan liikaa grilliruokaa ja salaatteja, katselin juhannuskokkoa, saunottiin ja tytöt kun saatiin yöunille, istuttiin anopin kanssa keittiön pöydän ääressä ja juteltiin aamu kolmeen asti.

Metrin verran lyhyempi väki pomppi trampoliinilla, pelasi muumikeilausta, keinui omenapuun alla, pelasi jalkapalloa ja juoksenteli päättömästi pellolla.Lauantaina lähdin kaverin kanssa pitkästä aikaa viihteelle. Ilta oli kaikinpuolin muuten mukava mutta siinä 12 pintaan, kun käveltiin baariin, hyppäsi pusikosta ykskaks meidän eteen noin 180cm, vaaleaihoinen, keski-ikäinen mies ja rupesi runkkaamaan. Lähdettiin juosten pois paikalta ja vähän matkan päästä soitettiin hätänumeroon. Ihmettelen miten tämä mies edes uskalsi tehdä noin, koska oltiin kuitenkin omakotitalo alueella, vieressä oli autotie jossa kulki autoja vähän väliä ja baari sun muut rakennukset olivat noin 200 metrin päässä.

Pari kaveria osasi kertoa, että tämä hiippari ja sen puuhat on ihan tuttu näky Lohjalla. Inhottavaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...