keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Sairastuvalta terve

Lääkärissä käytiin aamulla, diagnoosi molemmille tytöille oli virus peräinen flunssa. Kuume heittelee 37-40 asteen välillä ja räkää riittää loputtomasti. Oikeasti. Ensin pyyhit ensimmäisen räkänenän ja kun siirryt seuraavaan on ensimmäisellä jo räkä poskella, suussa tai sotkettuna ympäri naamaa tai sohvaa. Mutta näillä lääkkeillä pitäisi pöpön saada kyytiä päivässä/parissa.
Isimies kävi aamulla viisareiden poistossa, eikä kieltämättä näytä kovin hyvinvoivalta. Mitä nyt nukkuu sängyssä särkylääke höyryissä, poski veressä.


Täällä on siis ryhdytty pelastusoperaatioon! Apteekista kotiutettiin hurja lääke arsenaali, olohuoneeseen rakennettiin peittojen ja täkkien pehmustama elokuvateatteri ja lelulaatikoista etsittiin lemppari lelut edistämään parantumista.
Netflixistä pyörii nonstoppina muumit,-halinallet,-mylittlepony ja teletapit. Äiti toimii hyvänä haltijattarena, joka toteuttaa kaikki toiveet hiustenharjaamisesta-mehujäätelöön.

Jospa siis lähtisin kauppaan hakemaan vesimelooni mehujäätä!

6 kommenttia:

 1. Voi ei nyt sielläkin ollaan samassa taudissa mitä meillä oltiin juhannuksena... Pikaista paranemista tytöille ja vähän Jerellekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ilma on niin kostee, että pöpöt viihtyy..
   Instagramin puolelle kommentoinkin jo että Helmi on jo ihan oma rasavilli itsensä, täällä se illalla polki jalkaa lattiaan ja huusi haluavansa päiväkotiin :D Hennillä ei kuumetta mutta muuten ihan kamala flunssa ja Jerekin selviää hengissä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...