tiistai 17. maaliskuuta 2015

Lukutoukka

Löysin tieni takaisin vanhan harrastuksen pariin! Nuorempana luin paljon kirjoja, saatoin lukea parhaimmillaan pari kirjaa viikossa. Harmiksi se innostus lukemiseen katosi useiden vuosien ajaksi, kunnes jonkun aikaa sitten Jere osti mulle tämän Fifty Shades of Gray kirjasarjan ja olen ahminut tuon melkein kokonaan nyt kuukauden sisällä. Ärsyttää, harmittaa, ja kiukuttaa se, ettei noita kirjoja ole kuin kolme. Olisin voinut lukea vielä vaikka kymmenen lisää! Ootteko lukeneet ko. kirjat?
Tästähän tuli elokuvakin. Oon vielä kahden vaiheilla haluanko nähdä sitä edes ollenkaan. Leffassa ja kirjassa kaikki tapahtuu kuitenkin vähän erilailla ja elokuvista jää usein puuttumaan kohtauksia, joita odottaisi siellä olevan. Sekin on ärsyttävää, kun on lukenut ensin kirjan ja luonut omassa mielikuvituksessaan kasvot henkilöille ja elokuvassa ne ei vastaa ollenkaan omaa mielikuvaa.



Jos siellä ruudun toisella puolella on muitakin lukutoukkia niin kertokaa jotain kirjoja jotka ovat ehdottomasti lukemisen arvoisia?

2 kommenttia:

  1. Lue Paulo Coelhon Veronika päättää kuolla. Se on yksi lempikirjoistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyy googlailla minkä tyylinen toi kirja on! Kiitos vinkistä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...