lauantai 21. maaliskuuta 2015

#Kehukumppania

Kataja ry heitti haasteen bloggareille, jossa pitäisi kehua kumppaniaan ja onhan tämä sen verran ihana haaste, että pakko tämä oli toteuttaa. Itse en muutenkaan kovin usein kehu ääneen Jereä mikä on harmi, koska ajattelen kuitenkin monia mukavia asioita Jerestä pitkin päivää. Kaipa ne sanat jäävät kurkkuun pyörimään, kun ne tuntuu jonnin joutavilta arjen keskellä ja tiedän, että Jere tietää mitä hänestä ajattelen. Mutta parisuhteessa toisen kehuminen on tärkeää jottei pääse siinä väsymyksen ja vaippa rumban seassa unohtumaan kuinka paljon toinen välittääkään. Ja kieltämättä onhan niitä kehuja itsekin mukava saada. Täytyykin tästä edespäin muistaa kehua enemmän!

Milloin viimeksi olit erityisen ylpeä kumppanistasi?
-Tällä hetkellä olen joka päivä erittäin ylpeä Jerestä. Aamuisin Jere menee tekemään pitkää päivää töihin ja töistä suoraan kämpille remontoimaan meidän uutta kotia ja sieltä melkein suoraan nukkumaan. Sama on toistunut nyt jo kuukauden verran eikä vieläkään isimies lannistu. Siellä se ahertaa hikipäässä ja valmistelee meille kotia. Ei voi muuta kuin olla ylpeä!

Mihin piirteisiin alunperin ihastuit kumppanissasi?
-Huolettomaan nauruun, elämänasenteeseen, spontaanisuuteen, turvallisuuden tunteeseen ja onhan toi Jere ulkoisestikin aikamoinen ilmestys

Mikä on parasta parisuhteessanne?
-Me ei pelätä olla erimieltä asioista. Välillä otetaan erimielisyyksistä yhteen mutta mielummin niinpäin kuin sillain, että vaijettaisiin ja elettäisiin toisiamme myötäillen, ilman omia mielipiteitä.
Pystytään myös olemaan täysin omia itsejämme virheineen päivineen mikä on mun mielestä suuri rikkaus. Jere on myös todella huomaavainen. Viikonloppuisin hän nousee tyttöjen kanssa aamu pesuille ja itse saan vielä kääntää kylkeä tunniksi tai pariksi. Usein viikonloppuisin saan myös nousta valmiiseen aamupala pöytään ja heräillä rauhassa. Ihanaa!


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...