maanantai 9. helmikuuta 2015

Mamma bailut

Nyt on Tampereen juhlat juhlittu ja rahat tuhlattu. Ei vaiskaan, mulla meni oikeasti odotettua vähemmän rahaa. Matkoihin, ruokiin, baarin sisäänpääsyyn ja juomiin mulla taisi mennä noin 60 euroa ja olin varautunut reippaasti yli satasen reissuun. Viimeksi olen ollut juhlimassa -2013 joten maltillisesti sitä tulikin otettua.

Lauantai lähti käyntiin hullulla reissaamisella. Hyppäsin 12 bussiin Lohjalta jolla menin Kamppiin. Kaisan tapasin Myllypurossa ja sieltä kaupan kautta Seidin luokse Vantaalle.
Aamulla ei tullut syötyä mitään kiiren takia, joten ennen Tampereelle lähtöä syötiin Seidin luona aamupalaa, ihasteltiin pikkuista Lily vauvaa ja rapsuteltiin suloisia pikku koiria

Tampereelle Iidan luokse saavuttiin 5 aikoihin ja puoli kuudelta tupa olikin jo täynnä naisia. Hassua miten 10 toisilleen lähes tuntematonta naista tulitiin niin hyvin toistemme kanssa juttuun eikä missään vaiheessa ollut kiusallisia hetkiä eikä eteen tullut asioita joita ei olisi voinut heidän kanssaan jakaa.
Toisaalta ollaan me raskausaikana jo jaettu jutut eritteistä vaipan vaihtoon joten ei varmaan ihmekään että sitä voi kertoa toiselle jo melkein mitä vain.
Kuitenkin, Iidan luona syötiin, juotiin, tanssittiin, juteltiin, hassuteltiin ja ikuistettiin ilta useille valokuville. Baariin lähdettiin 23 aikaan ja onneksi oltiin soitettu etu käteen sinne, että päästään jonon ohi meinaan jono jatkui pitkälle kadulle saakka!
Baari ilta oli mukava, paitsi lopussa yksi naisista sai juomat päälleen joltain mieheltä ja tästä syttyi jonkinmoinen sota. Drinkkejä lensi edes ja takaisin, itse yritin suojautua ja pitää laukun kuivana.
Kaikki oltiin siinä vaiheessa sitä mieltä, että ruoka paikan kautta nukkumaan.
Pelkäsin aamua ja sitä todennäköistä hirvittävää darraa minkä saisin. Ihme kyllä heräsin ilman pahaa oloa ja tärinää, väsytti vain hirveästi kun en ollut nukkunut kuin sen 3 tuntia.
Ylärivi vasemmalta lähtien Heidi, Hanna, Meri, Seidi, Linda ja Kaisa. Alarivi vasemmalta lähtien Iida, Elina, minä ja Linda
 Meillä oli eri variaatioita siitä millaisia kuvia otetaan. Edellinen oli kippis kuva ja tässä pusu kuva.
Tässä oli fiilistely kuva. Näitä oli vaikka millä mitalla mm; duckface, synnytys ilme jne. Ideoitakin olisi ollut vaikka millä mitalla mutta kaikkia ei lähdetty edes toteuttamaan :D

Nyt kun tätä iltaa muistelee niin se oli ainakin mukava, hauska, yllättävä, tapahtuma rikas ja ennen kaikkea värikäs!


8 kommenttia:

 1. Teillähän näytti olevan mukava tapaaminen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva nähdä muita elokuun mammoja, harmi ettei kaikki päässeet paikalle! Mutta oli todella hauskaa tämän porukan kanssa :)

   Poista
 2. Oot kyllä ihan hirmusen sievä nainen, Nea! Ja kiva ettei tullu krapulaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos paljon :) Onneksi ei tullut, huh mikä helpotus!

   Poista
 3. Sinä se sitten oot aina niin nätti! Varmasti tehnyt hyvää käydä vähän tuulettumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Teki kyllä kieltämättä hyvää! Tytötkin oli olleet niin kiltisti isänsä kanssa ettei huolettanut yhtään :)

   Poista
 4. Voiku oot ollu nättinä! ♥ ja kuulostaa tosi kivalta teidän reissu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...