maanantai 28. toukokuuta 2018

KESÄN 2018 TO DO LISTA

Ihanaa kun kelit ovat olleet näin kauniita jo pidemmän aikaa. Sitä tekisi mieli löhöillä takapihan juuri valmistuneella terassilla coca-cola tölkin kanssa aamusta iltaan, kuunellen radiota ja katsellen, kun lapset peuhaavat uima-altaalla. Tätä olenkin tehnyt aina, kun siihen on ollut mahdollisuus. 


Eilen hypittiin lasten kanssa trampoliinilla niin siinä samassa aloin pohtia tulevan kesän suunnitelmiamme. Pyrimme pitämään mahdollisimman stressi vapaan kesän,  eli mahdollisimman paljon rentoutumista, perheen kanssa vietettyä aikaa, ystäviä, grillailua ja muuta sellaista mukavaa. Miehelläni on vain 2 viikon kesälomat, kun taas itse lomailen lasten kanssa juhannuksesta elokuulle saakka. Listasin siis muutamia sellaisiakin juttuja mitä me voidaan lasten kanssa kolmistaan tehdä, kun iskä on töissä. 


LINNANMÄKI 
Bussiretki Helsinkiin ja huvittelemaan laitteissa. Linnanmäellä on mukavasti lapsille ihan ilmaislaitteitakin. Me varmaan tehdään juuri tällainen reissu ettei osteta rannekkeita vaan käydään kokeilemassa ne ilmaiset vempeleet, syödään hattaraa ja jäätelöä sekä nautitaan kauniista kesäpäivästä. Viime kesänä tehtiin samanlainen reissu ystäväpariskunnan ja heidän lapsien kanssa, se oli kyllä menestys!

SUOMENLINNA
Tänne meidän on pitänyt mennä jo niin monta kertaa etten jaksa edes laskea. Tänä kesänä lupaan pakata eväskorin ja mennä alsten kanssa pikniköimään Suomenlinnaan.

BARBIENÄYTTELY
Helsingin kansallismuseossa on Barbie aiheinen näyttely. En ole paljoa tähän vielä perehtynyt mutta vaikuttaa kiinnostavalta kohteelta. Jostain kuulin, että lapset pääsisivät kuvauttamaan itsensä ihmisen kokoisen Barbien kanssa. Tämä olisi varmasti hauska ja erilainen reissukohde mutta varmasti ihan huippu, sillä kovasti nuo meidän tytöt tuntuu pitävän Barbiesta. 

TALLINNA + ELÄINTARHA
Tämä reissu toteutettiin juuri pari päivää sitten. Mentiin siis aamulaivalla Tallinnaan (matka kesti n2h) ja satamasta napattiin taxi jolla mentiin Tallinnan eläintarhaan. Pakko suositella teitä käymään siellä mikäli olette menossa lasten kanssa Tallinnaan. Siellä pääsee näkemään sellaisia eläimiä mitä Suomessa ei ole nähtävillä, esimerkiksi norsuja, jääkarhuja, valkoevähai, kenguru ja monia muita ihania <3

GRÖNA LUND
Pohdittiin Visulahden ja Tykkimäen väliltä kumpaan huvipuistoon lähdetään juhannuksen jälkeen. Olimme turhan myöhään liikkeellä asian kanssa, sillä mökkejä tuntui olevan huonosti jäljellä tai sitten kolmesta yöstä saisi maksaa hunajaa ja siihen vielä laiteliput päälle. Päädyttiin siis varaamaan Ruotsin risteily ja siihen samaan ostettiin kuljetukset ja liput Gröna Lundiin. Meidän mukaan lähtee miehen vanhemmat ja miehen veljen perhe, joten tulee varmasti aivan huippu ihana reissu!


Siinä ehkä ne isoimmat kohteet joihin ollaan mietitty menevämme. Kesä pitää toivottavasti sisällään myös paljon hyvää ruokaa, muutamia terassi viinejä/oluita, paljon piknikki reissuja lasten kanssa, uimista ja auringonottoa, soutamista, ensimmäisen hääpäivän viettoa, synttäreitä, yhdessäoloa näin ylipäänsä ja iloista mieltä <3

1 kommentti:

  1. Kivoja juttuja teillä suunnitteilla tälle kesälle.
    Aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...