torstai 10. toukokuuta 2018

HIUSTAIKOJA

Siis nyt voisi kirjaimellisesti ehkä käyttää termiä hiustaikoja. Tuo alempana oleva ennen-kuva ei paljasta sitä karua totuutta miltä se hius oikeasti näytti saatika tuntui. Juuri ennen tuon kuvan ottoa avasin nutturan päälaelta ja harjasin hiukset ekaa kertaa neljään päivään. ( a p u a ). Samalla tyylillä on tässä menty jo hetki. Jostain kumman syystä ei siis ole tullut otettua hirveästi kuvia itsestäni viime aikoina, noiden surkuhupaisten hiusten vuoksi. 

(Pahoittelen näiden kuvien laatua, en tajua miksi ne näyttää näin rakeisilta tänne ladattaessa, kun koneella ovat normaalit. "Jälkeen" -kuvat ovat muuten otettu vappuna. Kuvista kiitos Hutimeni -blogin Jennille!)


Kävin viimeksi kampaajalla värjäämässä+leikkaamassa hiukset tammikuun loppupuolella. Laitettiin latvoihin violettia ja värjättiin juurikasvu piiloon. Se oli oikeasti tosi kiva! Se vaan piti värinsä noin kuukauden verran. Viime keväänä sain päähänpiston värjätä latvat vaaleaksi ja vaikka tein senkin kampaajalla niin ilmeisesti liian tiheästä käsittely tahdista johtuen tapahtui niin, että latva kuoli. Vaikka hius vaikutti alkuun ihan hyvä kuntoiselta niin se ei imenyt itseensä enää mitään väripigmenttiä. Juurikin esimerkiksi tuo tammikuinen violetti haalistui hyvin äkkiä "vaaleanpunaiseksi" ja sen mukana hiuksista alkoi paljastua sellaisia seitsemän haaraisia hiuksia, joita katkeili kasoittain harjatessa. 


Päätin etten tekisi nyt yhtään mitään hiuksille vaan antaisin niiden hengähtää pidemmän aikaa. Kuitenkin se yksi samperin takkukasa ja 4cm juurikasvu rupesi ärsyttämään sen verran kovin, että varasin ajan kampaajalle. Pari viikkoa sitten istuin noin 4 tuntia käsiteltävänä ja sain H I U K S E T! Kuulostaa ehkä typerältä mutta nyt näitä voi vakuuttavasti kutsua hiuksiksi eikä rehottavaksi heinäpaaliksi, heh. Tarkoitus on kyllä vielä jossain vaiheessa kesää laittaa lisää vaaleaa raitaa. Tällä kertaa aion noudattaa "maltti on valttia" - lausahdusta. 


Eli se mitä hiuksille tehtiin niin raidoitettiin, värjättiin kokonaisuudessaan loput hiuksista mitkä ei mennyt folioiden sisään, leikattiin ja sävytettiin. Siis nämä tuntuu niin paljon terveemmiltä, harjaaminen onnistuu parilla vedolla eikä peilistä katso enää nuupahtanut rastafari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...