keskiviikko 31. toukokuuta 2017

KAKKOSMEKKO HÄIHIN

Nyt, kun pääsin näiden hääasujen makuun niin esittelen yhteen putkeen teille kakkosmekkonikin. Mies kysyi tässä taannoin, että kuinka monta mekkoa morsian tarvitsee? Vastaus on, että ainakin kaksi!

Vaikka häämekkoni on juuri niin ihana kuin olla ja voi ja vaikka tarkoitus onkin olla se päällä niin pitkään kuin mahdollista, niin siitä huolimatta ostin toisen mekon ikäänkuin varalle. Loppuillasta on varmasti mukava vaihtaa hieman kevyempää päälle, kun juhlallisuudet ja muut ovat ohitse ja enää juhlitaan vain lähimmän kaveri- ja sukulaisporukan kesken. Häämekko on kuitenkin raskas kantaa yli kymmentä tuntia päällä, joten voisin kuvitella, että on helpottavaa jos on varalla toinen mekko, johon vaihtaa jos tulee sellainen tunne.


Kakkosmekoksi mietin ensin jotain koko valkoista tyllihelmaista kermakakkua. Kävimme kaasojen kanssa helmikuussa Virossa sovittelemassa sen tyylisiä mekkoja, mutta se minkä lopulta valitsin oli aivan päinvastainen mitä olin ajatellut. Valkoinen ei ehkä ole ihan oma värini, joten vaistomaisesti vilkuilin eniten sinisiä vaihtoehtoja ja tätä kyseistä mekkoa, kun sovitin niin se oli siinä, tämä se olisi jos jokin.Häiden teemavärit on sellainen hempeän vaaleansininen, kultainen ja jossain määrin myös vaaleanpunainen. Kaasojen mekot ovat vaaleansinisiä, joten tuo oma navybluen värinen mekko sopii hyvin joukkoon mutta erotun morsiamena. Itse tykkään kovasti, mitä mieltä te olette?

7 kommenttia:

 1. Toi värikäs malli sopii sulle ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Väri ja* :D kiva huomata typo samalla kun painaa "julkaise" :D

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko :D Ja tuota voi käyttä myös coctail-tilaisuuksissa tai muissa juhlissa myöhemmin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä just ostin tämän, kun voi sitten myöhemminkin käyttää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...