tiistai 30. toukokuuta 2017

HÄIHIN ALLE 2 KUUKAUTTA - ÄITI TUULIVIIRINÄ


Helmikuussa kirjoittelin lasten juhlamekoista, jotka heidän oli tarkoitus laittaa häihimme. Jotkut ehkä muistaakin ne ihanat valkoiset tylliunelmat. Kävi kuitenkin niin, että nuo mekot lähtivät vaihtoon, sillä löysin paremmat niiden tilalle. On ollut hauska huomata kuinka mieli voi muuttua lennossa, vaikka ensin olisikin ollut varma kaikesta.

Itselleni löysin mekon vain muutaman sovituksen jälkeen ja mies löysi oman pukunsa heti siltä seisomalta, kun menimme pukuliikkeeseen sisään. Räätäli tuumasikin, että mies oli helpoin asiakas hetkeen, heh. Jostain syystä lasten hääasut ovat tuottaneet eniten päänvaivaa. Pelkästään kiva ulkonäkö ei riitä, mekon on oltava myös mukava päällä ja antaa vapauden touhuta.


Babyshopista löytyi aivan ihanat väriteemaan sopivat mekot! Mekko on hyvän tuntuinen päällä, antaa tilaa liikkua ja iso sininen rusetti kruunaa kokonaisuuden


Enää 39 päivää jäljellä hääpäivään! Kaikki tärkeimmät asiat on hoidettu, nyt enää jännitetään ja odotetaan4 kommenttia:

 1. Todella kauniit lapset ja upeat, tyylikkäät mekot!

  VastaaPoista
 2. Heh, siis ne oli nämä ne uudet mekot :D Mä en niitä ekoja sitten oo nähnytkään ja luulin että nämä meni vaihtoon, ihmettelinkin miksi kun olivat niin kauniit. Minä päätin nyt että teen tytöille mekot itse ja lopetan tuloksettoman etsimisen kun ei kerran mieluisia löydy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis joo nämä oli ne mitkä tuli niiden ensimmäisten tilalle, heh.
   Oi kun kiva! Saat ainakin juuri sellaiset kuin haluat <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...