keskiviikko 1. helmikuuta 2017

ESITTELYSSÄ LASTENHUONE

 Inspiroiva, värikäs ja leikkimielinen.

Kuvia ja esittelyä on kaivattu lastenhuoneesta. Monesti olen luvannut kuvia teille laittaa mutta aina on tuntunut siltä, että huone olisi keskeneräinen, joten olen odotellut sen "valmistumista". Lopulta tulin kuitenkin siihen tulokseen, ettei se varmaan ole koskaan valmis, aina on jotain mitä haluaisi lisää tai puolestaan pois. Olemme asuneet tässä talossa jo kaksi vuotta mutta lastenhuone on muuttanut ulkonäköään kuin myös värimaailmaansa jo useampaan kertaan, eniten olen saanut kulumaan aikaa ja vaivaa juuri tämän huoneen kanssa. Ikuisuusprojekti varmaan tämä sisustaminen. Joten tässä on teille kuvia siitä miltä lastenhuone näyttää juuri nyt!


En halunnut missään nimessä liian vaaleaa ja pelkistettyä yleisilmettä mutten myöskään joka puolelle sitä perus tyttöpinkkiäkään. Huone on ahtaan tuntuinen, eikä tavara paljous helpota asiaa yhtään, joten senkin puolesta oli keksittävä jokin raikas väri tuomaan avaruutta ja freesiä ilmettä huoneeseen. Päädyimme maalaamaan seinille banaanin keltaisia raitoja  ja omasta mielestäni se on hauska ja toimiva ratkaisu, juuri meidän tyttöjen näköinen. Energinen väri energisille tytöille Lastenhuoneen lattian maalaamisesta tai laminaattien vaihdosta haaveilen, tuo tumma lattia tuntuu imevän kaiken valon itseensä ja tekee huoneesta hieman tunkkaisen oloisen. Toistaiseksi lattia saa vielä olla tuollainen mitä on.


Mitä mieltä olisitte jos kerran kuukaudessa esittelisin jonkun huoneen meidän kodista yksityiskohtineen?

19 kommenttia:

 1. Ihanan värinen huone <3 Sopii juuri teidän tytöille.. :) Mä tykkään hurjasti tuosta sydänseinästä..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kyllä just passeli tuonne!💛 Nuo seinätarrat on tilattu Maxplay:lta :)

   Poista
 2. Ihana huone!<3
  Mä ainakin tykkään tämmösistä esittelyistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Ja kiva kuulla, ehkä voisin sitten miettiä muidenkin huoneiden esittelyä :)

   Poista
 3. Ihana huone <3
  Mistä tuo ihana matto on ostettu?
  Entäpä talo-hylly?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Maton ostopaikkaa en tiedä, joskus sain äidiltäni tuon maton. Talohylly on Jollyroomista :)

   Poista
 4. Ihana huone tytöillä☺ Mä ainakin tykkään tälläsistä. Koska teet video postausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät :) Hmm, en ole koskaan ajatellut tekeväni videoita, onko sulla jotain tiettyä aihe ideaa mielessä? :)

   Poista
 5. Ihanalta näyttää. :)
  Mua niin harmittaa kun Aino veti mustalla tussilla meidän talohyllyn toisen kyljen ja osan katosta...eikä lähde millään pois. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voi ei, lähtiskö kynsilakanpoistoaineella? Meillä tytöt on piirtänyt tuohon lyijykynällä ja liiduilla mutta ne onneksi saa pesemällä pois..

   Poista
 6. Ihanat värit! Nykyään näkee vaan valkosia ja johan mä niitä vihaan, kun on niin yksinkertaistettua ja tylsää :D Itse just rakastan kaikkea värillistä myös sisustuksessa (ei nyt ehkä ihan sateenkaari oksennusta.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muutkin tykää väreistä! Ja itse pidän kyllä myöskin pelkistetystä ja vaaleasta mutta lastenhuone on sellainen minne haluan väriä ja sitä lastenmielisyyttä <3 Kiitos kommentistasi :)

   Poista
 7. Onpa ihana huone!! Keltainen on kyllä tosi kiva väri! Näytä ihmeessä muutkin huoneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! <3 Tämä on saanut kannatusta, joten taidan esitellä muitakin huoneita :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...