keskiviikko 22. helmikuuta 2017

ESITTELYSSÄ MAKUUHUONE

Pari viikkoa sitten esittelin teille lastenhuoneen ja silloin kotipostausten jatkaminen sai kannatusta, joten seuraavaksi vuorossa olisi pieni kurkistus meidän makkariin.

Kovin suuri tämä ei ole. Pitkulaisen mallinsa sekä meidän tavaramäärän vuoksi se on jopa hieman hankala sisustettava. Pari vuotta sitten muutettiin tänne ja makkarin kaikki pinnat koki ison remontin. Sen jälkeen se onkin pysynyt lähes samannäköisenä. Lastenhuoneeseen verrattuna se on tosi pelkistetty ja niinkuin lapset sanovat "ihan tylsä" heh. Välillä tekisi mieli pyöritellä huonekaluja ympäriinsä jos sillä vaikka saisi tilan tuntua enemmän mutta mies on tylsä ja sanoo, että tavarat saa olla juuri siellä missä ne nyt ovatkin. Tosin tämän fiksummin niitä ei kyllä taida edes saada.

Tuolle laminaattiseinälle haluaisin jonkun sellaisen taiteellisen taulun tai sitten ihan valokuvasta teetetyn julisteen simppeleillä kehyksillä. Jotain tämä makkari ehkä vielä kaipaisi mutten ole keksinyt vielä, että mitä se on. Tai sitten se ei kaipaa mitään vaan se on tämä loputon uudistamisen halu mikä jyskyttää takaraivossa.


8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista! Kivat nuo renkaiden mustat nauhat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna :) Itse tykkäisin enemmän ehkä niistä valkoisista nauhoista mutta toisaalta tuo huone on niin vaalea, että nuo tuovat kivaa kontrastia sinne.

   Poista
 2. Kaunis ja tyylikäs, kerrassaan ihana :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan harmoninen makuuhuone! Minusta makuuhuoneessa saa mielellään olla jonkun muun väriset seinät kuin valkoiset ja tykkään tosi paljon tuosta elävästä seinämaalista. Kivaa kontrastia tuo nuo mustat yksityiskohdat! Tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Såfin <3 Tuo on itseasiassa Bauhaus:sista ostettua tapettia. Itsekin tykkään tosta kovasti, meillä on olkkarissa sama tapetti eri värillä :)

   Poista
 4. Miten tuo laminaatti seinä on tehty? Kaunis yksityiskohta ! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan vain kasattu laminaatin ominaiseen tyyliin tuohon seinälle. Joihinkin kohtiin mies naputteli listanauloja, jotta se pysyisi siinä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...