tiistai 29. joulukuuta 2015

Tyttöjen joululahjojen esittelyä

Siis apua minkä määrän lapset saivatkaan lahjoja, täytyy todeta, että kyllä tyttöjen lahjatoiveet oli kuultu! Mummit/vaarit/kummit ovat hemmotelleet tyttöjä taas kerran oikein olan takaa. Muistatte varmaan, kun joulukuun alussa kerroin, että Helmin hartaimpiin toiveisiin kuului pinkki piano, pinkki auto, sininen rumpu ja näin yleisesti vain kaikki mikä liittyi Frozeniin. Helmin kaikki lahjatoiveet toteutui rumpua lukuunottamatta mutta se varmaan johtunee siitä, että pukki toteutti äidin ja isin toiveen siitä ettei rumpua tällä kertaa tulisi. Helmi ei kuitenkaan rumpua enää muistanutkaan, kun avasi yhden ison paketin. Näkemisen arvoinen hetki, kun Helmi tajusi, että siellä oli pinkki barbien auto! Tyttö hyppi kuin vieteri keskellä olohuoneen lattiaa, auto kädessään ja samalla ihmetteli sitä miten pukki tiesi tuoda juuri sen oikean auton. Sukulaiset (vai pitäisikö nyt sanoa joulupukki) olivat pistäneet merkille, että Helmi on palapelien ja muistipelien konkari ja niitä paketeista avautuikin iso määrä. Kaikki piirrustus ja askartelu jututkin menivät kuin kuumille kiville! Loppu illan aikana molemmat tytöt avasivat kääreistään myös tuhottomasti Frozenia. Onnen kiljahdusten säestämänä Helmi repi paketteja auki.
Henni puolestaan on vielä niin pieni ettei jaksanut innostua pakettien auki repimisestä vaan pikemminkin lahjapaperit ja ruusukkeet olivat ihania näperrettäviä, suuhunkin taisi muutama sillontällön eksyä. Henni mielummin söi rusinoita sylissä istuen ja antoi muiden lasten hoitaa tuon touhottamisen. Jospa ensi vuonna sitten ymmärrys olisi kasvanut ja Hennikin löytäisi pakettien aukaisun ilon.

Paljon tuli lahjoja ja jokainen niistä oli mieleinen, iso kiitos siis tontuille jotka olette pitäneet silmällä meidän pienten mieltymyksiä

Tuosta tyypistä joka istuu autossa on kerrottava sen verran, että sen teki pikkusiskoni. Tämä on varmasti kaikkein parhain lahja sillä siskoni on nähnyt paljon vaivaa tuon tekemiseen. Ensin hän teki sitä koulussa käsityöntunnilla ja vielä aaton aattona hän virkkasi yö myöhällä pupulle käsiä. Kaiken vaivan hän näki vain sen vuoksi, että saa antaa pupun Hennille lahjaksi. Mielettömän ihana ele <3

Näiden lisäksi tytöt saivat myös
*frozen pussilakanat sekä sirkus aiheiset pussilakanat
*kassakoneen
*leikkikeittiön
*pehmoleluja
*hiemanherkkujakin

12 kommenttia:

 1. Siis ai että miten ihania lahjoja, ja tyttöjä <3 Kyllä teillä ollaan oltu kilttejä :D

  VastaaPoista
 2. Apua mikä määrä "frozenia" :D Noissa frozen tavaroissa/vaatteissa on kyllä niin nätit sävyt että ostaisin varmasti jos olisi omia tyttöjä :) Kun taas näissä cars jne. "poikien jutuissa" ei ole aina niin mun silmää miellyttävät värit, lähinnä vaatteita ajatellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä oikein frozen rikas joulu! Itsekin tykkään hurjasti noista väreistä mitä frozen tuotteissa on,liilaa,vaaleansinistä ja pinkkiä ♡ Hei mä oon kyllä ainakin prismassa nähnyt pojille frozen aiheisia paitoja,niissä usein on tuo olaf lumiukko,tosi kivan näköisiä ovat :)

   Poista
 3. Siellä on ollut kilttejä pikkuisia tyttöjä ♥ ja voin kuvitella ilmeet kun paketeista paljastui niitä toivottuja juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi pomppi tasajalkaa tosiaan kun tajusi että saikin kauan toivotun barbien auton :') Kovasti onkin nyt barbeja kyyditelty :D

   Poista
 4. Ihania lahjoja ja tytöt ovat varmasti ikionnellisia! :D Minuakin kyllä kieltämättä myös vähän hirvitti se meidän tavaramäärä jouluaattona, mutta muistan toisaalta miten kivalta se tuntui silloin pienenä kun sai valtavan kasan lahjoja! Kai sama ilo pitää suoda myös omalle lapselle, vaikka kovasti haluaisi pysytellä kohtuudessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä, hirvitti se tavaramäärä, vähempikin olisi riittänyt. Mutta minkäs teet kun isovanhemmat kokee asian niin että lapsen täytyy saada tämä ja toi ja vielä lisääkin :D

   Poista
 5. Huikea lahjakasa ja mahtava Frozen kokoelma!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...